Tužna vijest iz sušačke bolnice

klapa Senjal, Mirna Kučić , žena preminula, od posljedica prometne nesreće
Mirna Kučić (24) iz Cresa preminula je u sušačkoj bolnici od posljedica prometne nesreće. Riječ je o jednoj od članica klape Senjal koja je kao putnica u fiatu stradala u petak na Cresu.

U sušakoj se bolnici još nalaze Dafne Flego, koja je u životnoj su opasnosti i pod stalnom paskom liječnika, te Ana Sablić, koja se oporavlja na odjelu traumatologije i njene ozljede nisu ozbiljnije naravi.

Pet članica spomenute klape je naime u petak navečer doživjelo prometnu nesreću na creskoj državnoj cesti, u blizini mjesta Hrasta, oko kilometar od skretanja za Martinšćicu.

Policijska uprava primorsko-goranska je izvijestila da se nesreća dogodila nakon što je »fiat uno« riječke registracije, kojim je iz smjera grada Cresa u smjeru Osora upravljala 25-godišnja vozačica, krenuo u pretjecanje.

Prilikom pretjecanja kamiona-cisterne (tegljača s poluprikolicom zagrebačke registracije) vozačica je izgubila kontrolu nad automobilom. Auto je zatim skrenuo s kolnika i silovito udario u kameni suhozid.

Nakon nesreće tri su članice klape zbog teških ozljeda helikopterom prebačene u sušačku bolnicu i hospitalizirane, dok su ostale dvije lakše ozlijeđene.

novilist.hr