Tri studentice išle na fakultet i teško stradale pri slijetanju vozila s ceste

granična policija, prometna bulevar, crna kronika, MUP HNŽ, HDZ 1990, izgred, napad, ribič, samoubojstvo, Čitluk, samoubojstvo, Bihać, samoubojstvo, avaz, krađa, igor ćorić, Trebinje, bmw, pljačka, ljekarna, Mostar, lupriv, Livno, krađa, psi, dijete, baka, samoubojstvo, Zagreb, ubojstvo, profesorica, Sarajevo, samoubojstvo, pucnjava, Jasenica, policija, Vrgorac, samoubojstvo, Trebinje, pucnjava, puška, prometna nesreća, studentice, modriča, Split, benzin, drama, ubojstvo, samoubojstvo, loznica, Kosa Stojković, žena, bolnica, horor, Zagreb, samoubojstvo, Orašje, samoubojstva, HNŽ, ubojstvo, samoubojstvo, Beograd, ljubavnica, ubojstvo, muž, žena, prozor, šamar, Kupres, teška prometna nesreća, Osijek, drama, ubojtsvo, samoubojstvo, Mostar, masovna tučnjava, Buna, Policijski dužnosnici, sud bih, ratni zločin, sloboda, teška prometna nesreća, Zagreb, muškarac, pucnjava, Split, Vlatko Vidaković, Osijek, ubojstvo, zenica, bomba, Zagreb, ubojstvo, haris godinjak,  preminuo je
Nesretne djevojke su sletjele s ceste u mercedesu 124, a točne okolnosti se još utvrđuju.

"Vozilo je poslano na vještačenje, a traže se i mogući svjedoci ovog događaja. S obzirom da su sve tri djevojke žurno prebačene u UKC Banja Luka s njima još nije moguće razgovarati, kažu iz policije.

Mještani Hrvaćana vjeruju da je do nesreće najvjerojatnije došlo zbog klizave ceste i neiskustva vozačice Andrijane. Naime, ona je pri izlasku iz zavoja izgubila kontrolu nad upravljačem i doslovno preletjela na drugu stranu ceste te udarila u kanal, nakon čega su stražnjim dijelom vozila udarili u betonski potporni zid.

"Naglo je pritisnula kočnicu, kako bi smanjila brzinu, a kako je cesta bila mokra i klizava vozilo se zanijelo. Iako teško ozlijeđena, jedna od njih je telefonom pozvala svog brata, koji živi u Modriči, kažu mještani. Najteže je prošla Branka Babić, koja je zadobila ozljede glave i nalazi se u ‘šok' sobi, potvrdio je bolnički načelnik dr. Darko Golič.

"Zorana Knežević ima kontuziju glave i vrata, ali je njeno stanje za sada stabilno, dok je Andrijana Antić još na obradi, pojašnjavaju iz bolnice.

Kako navode poznanici, studentice su u kritičnom trenutku putovale iz Modriče prema Banjoj Luci. Krenule su ujutro oko 7 sati kako bi na vrijeme stigli na predavanje. Inače, Andrijana je studentica Fakulteta za sigurnost i zaštitu, Branka Prirodno-matematičkog fakulteta - Odjel biologija, dok je Zorana na prvoj godini PMF-a- Odjel fizike.

jabuka.tv