Tri osobe smrtno stradale u prometnim nesrećama

policija, Speed, MUP ZHŽ, Mario Miličević, Zoran Galić, pas tragač, Marko Banožić, Trebinje, šverc, pljačka, kokain, ubojstvo, bomba, udes, prometna nesreća, tučnjava, huligani, pljačka, banka, Beograd, ubojstvo, Srbija, droga, Mostar, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, prometna nesreća, Jablanica, samoubojstvo, Sarajevo, Atif Dudaković, ružići, prijetnje, policija, Incident, tv 1, Mostar, Trebinje, djelatnik, radnik, alem džemić, prometna nesreća, osuda, Anto Kafadar, Vitez, pogibija, Mostar, uhićenje, razbojnik, Ljubuški, kablovi, provala, Ljubuški, napad, štefica galić, lažna dojava, Mostar, bomba, GOŠK, napad, huligani, NK GOŠK, priopćenje, puška, bombe, Mostar, pokušaj ubojstva, samoubojstvo, našice, Mostar, policija, potjera, Mostar, Stolac, pljačka, prometna nezgoda, lašva, pogibija, sletjeli u trebižat, prometna nesreća, Čapljina, Posušje, prometna nesreća, pogibija, stravična prometna nesreča, prijateljice, tragedija, kutina, pu mostar, black pearl, zoran kapet
...četvrtka navečer i petak ujutro dogodile na području Tuzle, Bijeljine i Dervente.

U prometnoj nesreći koja se jutros oko 9 sati dogodila u tuzlanskom naselju Simin Han jedna osoba je smrtno stradala, potvrđeno je za Tuzlanski.ba. Kako su za Tuzlanski.ba rekli iz MUP-a Tuzlanske županije, u ovoj prometnoj nesreći su sudjelovali vozačica automobila Fiat Punto i 77-godišnja pješakinja. Pješakinja je od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu nesreće. Očevid su obavili pripadnici MUP-a uz nadzor dežurnog županijskog tužitelja, a istraga oko uzroka nesreće je u tijeku.

U prometnoj nesreći u Dvorovima kod Bijeljine poginula je 78-godišnja žena čiji su inicijali D. T. iz tog bijeljinskog naselja, priopćeno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Nesreća se dogodila u četvrtak u 17.35 sati na magistralnom putu Bijeljina - Rača kada je ženu pješaka udario automobil Golf 7, kojim je upravljala osoba sa inicijalima L. J. (71) iz Banja Luke. Žena je smrtno stradala na licu mjesta.

Tridesetsedmogodišnji Željko B. sa područja općine Derventa poginuo je u nesreći koja se u noći s četvrtka na petak, 20 minuta poslije ponoći, dogodila na lokalnom putu u mjestu Osinja kod Dervente. On se nalazio na mjestu suvozača u Audiju kojim je upravljao 21-godišnji Vuk B., a koji je u ovoj nesreći zadobio teške tjelesne ozljede.

Vozač automobila je iz zasad nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, koje je prešlo preko lijeve strane puta i sletjelo u odvodni kanal. Potom je Audi udario u betonski stup električne rasvjete, koji je tom prilikom prepolovio, a zatim se prevrnuo na krov.

Suvač Željko B. je poginuo na mjestu nesreće, dok je vozač, nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja Derventa, prevezen u dobojsku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju.

Po ovlaštenju dežurnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Doboj očevid su obavili pripadnici Policijske postaje Derventa.