Traže dilera iz Ljubuškog koji je splitsko narko tržište opskrbljivao heroinom

Stop policija
koji je koncem godine nađen u taksiju na izlazu kod autoceste u Dugopolju. S heroinom na komandnoj tabli Citroena C8 uhićen je suvozač 40-godišnji Jozo Tešija iz Lećevice, koji je drogu, po svemu sudeći, nosio za novogodišnje blagdane u Split. 

S heroinom preko ilegalnog graničnog prijelaza

U kući u Kaštel Sućurcu su mu našli još 911 grama amfetamina, nešto sitno marihuane, metadon, digitalne vage za precizno mjerenje, dvije tisuće eura gotovine... Pištolj PHP predala je Tešijina družica 24-godišnja Josipa K.

Policija je istragom došla do zaključka da je Tešiji drogu prodao Pilatić, koji ima dvojno državljanstvo te zagrebačku adresu u Hrvatskoj. Heroin je, sumnjaju, prošvercao preko ilegalnog graničnog prijelaza kod Vrgorca. Nema ga, pa je za njim raspisana potraga.

Gram heroina za 400 kuna

Tešiju su pritvorili, sumnjiče ga da je nabavljao po pola kilograma heroina i kilogram speeda. Drogu je nosio u kuću u Lećevici. Tamo bi je pomiješao sa aditivima i prepakirao u pakiranja od 10 do 50 grama. Heroin je prodavao po cijeni od 400 kuna po gramu, speed duplo jeftinije.

vecernji list