Tragedija na Pašmanu: Utopile se sestre koje su imale vikendice na otoku?

Tragedija na Pašmanu: Utopile se sestre koje su imale vikendice na otoku?
U posljednja su dva dana pronađena dva utopljena ženska tijela, za koje zadarska policija sumnja da se radi o dva povezana slučaja utapanja.

Iz ureda glasnogovornika zadarske policije saznajemo da tijela još nisu identificirana te se čekaju nalazi obdukcije, no zasad se može ustvrditi da se ne radi o slučaju u kojem je počinjeno kazneno djelo.

Trenutačno se pretpostavlja da se jedna počela utapati, pa joj je druga željela pomoći, no zbog jakih morskih struja obje su se utopile.

Sumnja se da se radi o dvije hrvatske državljanke srednje dobi koje su otišle na kupanje jer su im pronađene napuštene stvari na plaži nedaleko od mjesta na kojem su pronađene te da su obje žene vlasnice vikendica u mjestu Ždrelac na otoku Pašmanu.

Portal Zadarski.hr neslužbeno doznaje kako su vjerojatno porijeklom iz Slavonije te da su sestre koje su preko ljeta same živjele u svojim vikendicama.

Podsjetimo, tijela su u srijedu i četvrtak pronašli ribari te su bila u uznapredovalom stanju raspadanja, a zasad nitko nije prijavio njihov nestanak.