Tragedija na kolodvoru: Na krovu vagona poginuo dječak

pljačka banke, pljačka, lopovi, Kredo banka, crna kronika, Branka Pavošević, Ivo Sanader, uskok, crna kronika, imigranti, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, droga, droga, heroin, uhićenje, Split, crna kronika, Metković, Ploče, krađe, crna kronika, studentica, Split, silovanje, policija, uhićenje policajca, fotografije, crna kronika, ubojstvo, Zagreb, tragedija, KB Dubrava, supružnici, pokušaj ubojstva, Divljanje supružnika, teško objašnjivi incident, dobitnika zlatne medalje za proizvodnju meda, vozačica, U prometnoj nesreći, lakše ozlijeđen, prometna nesreća, poginuo vozač, Opća bolnica u Karlovcu, na državnoj cesti D 1, Božo Petrov, Metković, gradonačelnik Metkovića, Policijski presretač, na autocesti A4, Mobilni tim prometne policije, silovanje, konobar, Hvar, crna kronika, knin, drama, Policijski dužnosnici, teška prometna nesreća, pogibija, napadač, navijači, Policijski dužnosnici, pomoć, bijelo roblje, Hrvatska zemlja, pokušaj ubojstva, Policijski
...Magazinskoj ulici na zagrebačkom Zapadnom kolodvoru, a završilo kao smrtni slučaj kojim će se policija bavila do dugo u noć. Vatrogasci su oko 18.40 sati dobili dojavu te su odmah potom krenuli na teren, a kad su stigli utvrdili su da ne gori nikakva šupa nego teretni željeznički vagon na petom kolosijeku.

Nakon što je isključena struja od nadležnih institucija s obzirom na to da je sve bilo pod naponom ugasili su požar i popeli se na krov vagona gdje su ugledali mrtvo tijelo muške osobe koja je od strujnog udara preminula na licu mjesta. Neslužbeno se doznaje kako je riječ o dječaku koji se popeo na vagon, piše net.hr. Od očevidaca na mjestu događaja doznajemo da je stradala osoba navodno maloljetni dječak, prema procjeni, star oko 14 godina. S njim je bio još jedan dječak, ali on se nije penjao na vagon. Na terenu je bilo 14 vatrogasaca, a očevid je u tijeku.