Tinejdžerice usred Zagreba brutalno pretukle 16-godišnjakinju, prolaznici joj nisu htjeli pomoći

Zagreb, prosvjedi, tinejdžerice, tučnjava, Zagreb, glas koncila, Hrvatska, Zagreb, Hrvatska, Dalmacija, Hercegovci, Zagreb, Hercegovci, ruganje, Zagreb, Hercegovci, šokantno
Bespomoćno je ležala dok su je suparnice cipelarile. Nitko od prolaznika nije joj pomogao. Iz bolnice nam je ispričala svoje stravično iskustvo.

Nekoliko tinejdžerica brutalno je pretuklo 16-godišnjakinju u utorak usred bijela dana u centru Zagreba.

Policija istražuje slučaj, a za sada raspolažu informacijom da je djevojka napadnuta oko 14 sati na ulici nedaleko od škole koju pohađa, te da joj je zbog zadobivenih ozljeda liječnička pomoć pružena u dječjoj bolnici u Klaićevoj.

Prekinuto prijateljstvo ili izgubljena ljubav?

Policiju je o događaju obavijestila školska psihologica.

Djevojka je, kako doznaje Danas.hr, učenica prvog razreda ekonomske škole u Zagrebu. Išla je u školu kada ju je napala grupa od osam vršnjakinja. Udarale su je šakama i nogama.

Premda je već treći dan u bolnici, rekla je za Danas.hr kako poznaje mlade 'batinašice'. Naime, nekada se družila s nekim od tih djevojaka, ali je, kako kaže, upravo zbog njihova ratobornog karaktera odlučila prekinuti kontakt s njima.

Kao drugi mogući razlog 16-godišnjakinja je navela to što je trenutačno u ljubavnoj vezi s bivšim dečkom glavne 'batinašice'.

Prolaznici mirno prolazili

Zanimljivo je, a ujedno i žalosno, kako djevojci koja je ležala na podu dok su je suparnice cipelarile nitko od prolaznika nije pritekao u pomoć.

Pomogao joj je školski kolega, koji ju je podigao i suprotstavio se bijesnim tinejdžericama. Kad je počela bježati prema školi, za njom su opet potrčale četiri djevojke, te su je ponovno napale ispred ulaznih vrata. Srećom, tada je naišao jedan od profesora, koji je zaustavio nasilnice, a ozlijeđenu djevojku uveo u školu.

Usta su joj, kaže, bila puna krvi, a još uvijek se žali na strahovite bolove u ruci i leđima. Dodala je i kako prije napada nije primila nikakve prijetnje.