Tinejdžerica pucala u sebe zbog nesretne ljubavi?

crna kronika, pljačka, samoubojstvo, policija, ubojstvo, ubojstvo, Bihać, pucnjava, Sarajevo, ranjavanje, lopovi, sušnica, Široki Brijeg, ubojstvo, lov, Donji Mali Ograđenik, interpol, neser keljmendi, pljačka, Mostar, otpad, krađa, Mostar, tučnjava, kolodvor, Mostar, prometna nesreća, Mostar, ranjavanje, ubojstvo, malonogometni turnir, Tomislavgrad, ubojstvo, istraga, omiš, cetina, leš, krađa, studenci, Ljubuški, maloljetnica, samoubojstvo, biograd, manijaci, GOŠK Gabela, ivan sedlo, prometna nesreća, autocesta, Srbija, prometna nesreća, Metković, pogibija, irma aljević, smrt, djevojka, prometna nesreća, Mostar, pogibija, Tomislavgrad, Split, dinamit, Orašje, stepenice, pad, pogibija, Tomislavgrad, krađa, MUP ZHŽ, Mostar, Široki Brijeg, prometnica, lukavac, samoubojstvo, Facebook, pokušaj samoubojstva, Travnik, policija, Mostar, samoubojstvo, prijetnja, policija, Mostar, karlo sesar, odvjetnik, novinarka, ubojstvo, Split, glazba, samoubojstvo, Posavina, prometna nesreća, pogibija, au
...izjavio je otac 16-godišnje Biograđanke koju je jedan policajac pronašao u lokvi krvi u srijedu ujutro, nakon što je očevim pištoljem pucala u sebe, piše danas.net.hr.

Na klupi u parku pokraj Trga hrvatskih velikana u Biogradu u srijedu nešto iza ponoći 16-godišnja biogradska mažoretkinja propucala je rame očevim pištoljem. Očajna zbog ljubavnih nesuglasica s dečkom u kojeg je zaljubljena, mlada mažoretkinja se odvojila od društva s kojim je izašla i pucala u sebe.

U lokvi krvi i polusvjesnom stanju pronašao ju je policajac te odmah pozvao Hitnu pomoć. U zadarskoj bolnici su joj izvadili metak te je hospitalizirali.

"Pištolj sam držao u kafiću, no ni u najluđim snovima ne bi mi palo na pamet da bi ga moja kćer mogla uzeti i učiniti to što je učinila. Svi smo u šoku", kroz suze je za Jutarnji list kazao otac djevojke kada ju je posjetio.

Sve zbog svađe s dečkom?

Pištolj mu je ostao iz Domovinskog rata, a pretpostavlja da je kćer vidjela gdje ga drži jer je povremeno radila s njim u kafiću.

"Imala je neke nesuglasice sa momkom s kojim je neko vrijeme u vezi i bila je prilično zaljubljena, ali nisam mislio da će doći do ovakve situacije. Srećom je sve završilo bolje nego što je to moglo biti", ispričao je otac.

Djevojka je u vezi s tri godine starijim mladićem s kojim se navodno posvađala. O svađi društvu nije govorila, a jedini dokaz za nju napisi su na Facebook profilu.

Pištolj neregistriran

U srijedu iza ponoći prijateljima je nakon izlaska rekla da ide kući. Jedna njena prijateljica čula je pucanj i vratila se no nije je pronašla.

Glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan zasad može samo potvrditi da je riječ o samoozljeđivanju te da će protiv oca djevojke podnijeti prijavu jer pištolj nije registriran.