Teško ozlijeđena djevojčica na aparatima, majka porođena nakon prijema u bolnicu

Policijski auto
...nesreći u Kolima, priključena je na aparate za umjetno disanje, dok je trudnica porođena carskim rezom i majka i beba su stabilnog zdravstvenog stanja, priopćeno je iz Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske.

Iz UKC-a navode da je dvogodišnja djevojčica čiji su inicijali B. K, koja je u subotu primljena u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje, zadobila tešku ozljedu glave i da su sve daljnje prognoze krajnje neizvjesne.

Trudnica čiji su inicijali B. J. (24) nakon prometne nesreće u mjestu Kola na Manjači primljena je u Kliniku za ginekologiju i akušerstvo.

"Nakon urađene dijagnostike, s obzirom na činjenicu da je riječ o terminskoj trudnici, odlučeno je da se uradi porod carskim rezom, koji je obavljen", objasnili su iz UKC-a Republike Srpske.

Dvadesetčetverogodišnja žena čiji su inicijali J. B. iz Banja Luke vozila je u subotu automobil Škoda Octavija koji je sletio sa regionalnog puta Banja Luka - Čađavica u mjestu Kola.

U trenutku ove prometne nesreće sa njom je u vozilu bilo i dvogodišnje dijete koje je zadobilo teške ozljede. Nesreća se dogodila u subotu oko 13.55 sati.

Dnevni list