Teška prometna nesreća u BiH: Muškarac poginuo, više osoba ozlijeđeno

teška prometna nesreća, ozlijeđeni, preminuo

Zoran Ivanovski (63) iz Budve poginuo je, dok je njegova suputnica i sugrađanka Mirjana Ivanovski (59) teško ozlijeđena u sudaru Peugeota u kojem su bili i kamiona cisterne, za čijim volanom je bio Almin Ramljak (34) iz Busovače.

Nesreća se dogodila na putu Rogatica - Podromanija u mjestu Vran kod Rogatice, a u nesreći je ozlijeđeni vozač kamiona, piše Glas Srpske.

Neslužbeno, Ivanovski nije poginuo na licu mejsta, već je preminuo od posljedica ozlijeda poslije nesreće. Ozlijeđena Mirjana Ivanovski i Ramljak su prevezeni u bolnicu u Foči, gdje su zadržani na liječenju.

Do nesreće je došlo najvjerojatnije zbog nepažnje i neprilagođene brzine.

"Tragovi s lica mjesta ukazuju da je vozilo Peugeot, kojim je upravljao Ivanovski, udarilo u lijevu stranu cisterne. Od siline sudara kamion je sletio s puta i prevrnuo se, dok se Peugeot okrenuo na kolovozu, te sletio na desnu stranu i udario u stijenu", pojasnio je izvor blizak istrazi.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo priopćili su da je vozač Peugeota Z. I. preminuo uslijed zadobivenih ozlijeda, dok su suvozač u automobilu M. I. i vozač cisterne A. R. zadobili tjelesne ozlijede.