Teška nesreća: Prešao u suprotni smjer i poginuo

prometna nesreća, pogibija, Gospić
Prometna nesreća dogodila se kada je 19-godišnjak iz Perušića, upravljajući prije stjecanja prava na upravljanje teretnim automobilom marke 'Opel Astra', iz smjera Gospića u smjeru Ličkog Osika, izlaskom iz lijevog zavoja, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila prešao na kolničku traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera, te prednjim dijelom vozila udara u prednji dio osobnog automobila marke 'BMW', kojim je iz suprotnog smjera upravljao 24-godišnjak iz Perušića, piše dnevnik.hr.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 19. godišnji vozač teretnog automobila, dok su 18. godišnji i 19. godišnji putnici iz njegovog automobila i 24. godišnji vozač osobnog automobila marke 'BMW' zadobili LTO-e.

U vremenu od 23:08 do 02:45 sati promet DC-25 bio je zatvoren za sva vozila, te se odvijao obilaznom cestom kroz mjesto Budak.

Očevid prometne nesreće je obavila zamjenica općinske državne odvjetnice Tatjana Šimunić-Adamović uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske uprave ličko-senjske.

Foto: ilustracija