Tajanstvena smrt studentice: Ni obdukcija nije riješila misteriju

crna kronika, pljačka, samoubojstvo, policija, ubojstvo, ubojstvo, Bihać, pucnjava, Sarajevo, ranjavanje, lopovi, sušnica, Široki Brijeg, ubojstvo, lov, Donji Mali Ograđenik, interpol, neser keljmendi, pljačka, Mostar, otpad, krađa, Mostar, tučnjava, kolodvor, Mostar, prometna nesreća, Mostar, ranjavanje, ubojstvo, malonogometni turnir, Tomislavgrad, ubojstvo, istraga, omiš, cetina, leš, krađa, studenci, Ljubuški, maloljetnica, samoubojstvo, biograd, manijaci, GOŠK Gabela, ivan sedlo, prometna nesreća, autocesta, Srbija, prometna nesreća, Metković, pogibija, irma aljević, smrt, djevojka, prometna nesreća, Mostar, pogibija, Tomislavgrad, Split, dinamit, Orašje, stepenice, pad, pogibija, Tomislavgrad, krađa, MUP ZHŽ, Mostar, Široki Brijeg, prometnica, lukavac, samoubojstvo, Facebook, pokušaj samoubojstva, Travnik, policija, Mostar, samoubojstvo, prijetnja, policija, Mostar, karlo sesar, odvjetnik, novinarka, ubojstvo, Split, glazba, samoubojstvo, Posavina, prometna nesreća, pogibija, au
...pokušati utvrditi usljed čega je preminula ova djevojka, čije je tijelo nađeno u nedjelju u njenoj kući u sarajevskom naselju Bjelave.

"Nakon urađene obdukcije nema još jasnog uzroka smrti, te su uzeti uzorci tjelesne tekućine i tkiva, te poslati na mikrobiološku i toksikološku analizu", rekao je za "Oslobođenje" patolog Nermin Sarajlić.

Obdukcijom je također otklonjena sumnja da je 21-godišnjakinja preminula usljed srčanog ili moždanog udara.

"Oslobođenje" podsjeća, 21-godišnjakinja je u petak navečer izašla u grad, a potom se sa prijateljicom dogovorila da se još malo druže u Irminoj kući, jer je uskoro trebala krenuti u Beč, gdje je namjeravala nastaviti školovanje.

Što se desilo nakon što je Irmina prijateljica izašla iz stana, nije poznato. U nedjelju, nakon što su njeni poznanici i obitelj sa policijom provalili u kuću, pronašli su je pored kauča. Na stolu su stajali čaše i slatkiši, a 21-godišnjakinja je, kako se moglo vidjeti, povratila...

Irma je živjela sa majkom i sestrom, dok je njen otac glumac Haris Aljević zvani Gigo radio za neku stranu firmu i privremeno boravio u Azerbejdžanu. Četiri dana prije Irmine smrti njena majka i sestra otišle su u posjetu Harisu u Azerbejdžan.