'Šuti ili ću te ubiti i rastopiti tijelo': sveučilišni profesor koji je silovao kćer 6 godina osuđen na 20 godina

silovanje
Kim Chown (53) je zlostavljao njezin vlastiti otac. Počelo je kada je imala 14 godina, a silovao ju je do njezine 20. godine. Francis Beaumont (79), bivši predavač na fakultetu je osuđen na 20 godina zatvora, javlja Daily Mail.

Kim je dva puta pobacila nakon što je ostala trudna s ocem. Silovao ju je u njihovom domu u Yorkshireu. Prijetio joj je svaki put. Rekao joj je da će ju ubiti i njezino tijelo rastopiti u kiselini ako ikome kaže da ju je silovao. Ispod jastuka je imao plastičnu vrećicu i prijetio joj je da će ju njome ugušiti.

Beaumont je kćer silio da pije alkohol zbog čega se godinama borila s alkoholizmom. Sve je počelo kada ju je odveo da živi s njim u Keniji, a nastavilo se u Yorkshireu.

Sudac je u presudi poručio kako Beaumonta može osuditi samo za zločine koje je počinio u Velikoj Britaniji. Poručio mu je da je on inteligentan čovjek koji je dobro znao što radi.

Zadnji puta Beaumont je zlostavljao kćer 1985. godine. Kim je te godine sve ispričala majci koja nije živjela sa suprugom. Tada je napravljena prijava policiji no otac je Kim odveo odvjetniku i prisilio ju da povuče izjavu. Tek je 2015. godine opet smogla snage i otišla na policiju.