Stru­ja ubi­la Go­ra­na Jo­va­no­vi­ća i nje­go­vog oca Sla­vo­lju­ba

crna kronika, tuširanje, stvari, zima, tuširanje, pranje, pranje kose, tuširanje, tuširanje, najčešće greške, tuširanje, jutro, večer, tuširanje, trik, promjena, tuširanje, koliko često, hladna kupka, Ljekovita kupka, tuširanje, kupanja ili tuširanja, tuširanje, lice, tuš, tuširanje, vrijeme, tuširanje, kupanja ili tuširanja, koliko često, tuširanje, kupanja ili tuširanja, greške, najčešće greške, tuširanje, kupanja ili tuširanja, voda, seks prakticiranje, tuš, tijelo, bakterije, tuširanje, tuširanje, jutro, večer, tuš kabina , čišćenje, kamenac, tijelo, istraživanje, kupanja ili tuširanja, jutarnji trik , tuširanje, buđenje, tuširanje, najveće pogreške, pogreške, kozmetički proizvodi, tuširanje, piling od kave, začepljen odvod, tuširanje, hladna voda, blagodati, tuširanje, tuširanje, samopuzdanje žena, tuširanje, tuširanje, kupanja ili tuširanja, ribanje, čišćenje, tuš, bakterije
Maj­ka i su­pru­ga u šo­ku

Go­ran Jo­va­no­vić je po po­vrat­ku s po­sla ušao u ku­pa­ti­lo ko­je se na­la­zi­lo na prvom spra­tu ku­će s na­mje­rom da se is­tu­ši­ra. U tom trenutku je boj­ler u pri­ze­mlju ku­će bio upa­ljen. Sa­mo što je ušao u ka­du i po­čeo sa tu­ši­ra­njem Go­ra­na Jo­va­no­vi­ća je uda­ri­la stru­ja. U tom trenutku ispus­tio je je­ziv krik, što je čuo nje­gov otac Sla­vo­ljub ko­ji se na­la­zio u pri­ze­mlju ku­će. Po­trčao je na gor­nji sprat i s ob­zi­rom da su vra­ta ku­pa­ti­la bi­la za­klju­ča­na on ih je pro­va­lio. Ka­da je vi­dio svog si­na da ka­ko le­ži u ka­di, Sla­vo­ljub Jo­va­no­vić mu je po­ku­šao po­mo­ći. U mo­men­tu ka­da je uhva­tio za tuš ba­te­ri­ju ko­ji je Go­ran i da­lje čvrsto držao u ru­ci i nje­ga je stre­sla stru­ja te ga ba­ci­la čak do vra­ta ku­pa­ti­la.

Obo­ji­ca su od ja­či­ne struj­nog uda­ra os­ta­li mrtvi na li­cu mjes­ta.

Ne­što ka­sni­je, u ku­ću je do­šao i djed ko­ji je ušao u ku­pa­ti­lo u pri­ze­mlju ku­će. On je is­klju­čio boj­ler i na­vo­dno je izla­ze­ći iz ku­će, ne slu­te­ći da mu sin i unuk le­že mrtvi na spra­tu, ga­la­mio što boj­ler ni­je is­klju­čen jer smrdi stru­ja.

- Ne­ko­li­ko sa­ti ka­sni­je be­ži­vo­tna ti­je­la svo­ga su­pru­ga i si­na je u ku­ći pro­na­šla Dra­gi­ca Jo­va­no­vić. Šok ko­ji je pri­li­kom po­gle­da na be­ži­vo­tna ti­je­la svo­jih naj­mi­li­jih do­ži­vje­la bio je ogro­man - ka­za­la je za «San» Go­spa Ar­se­no­vić, glasnogovornik Cen­tra ja­vne sigurnosti Ba­nja Lu­ka.

Na­laz ob­du­kci­je

Na svu sre­ću boj­ler je već ta­da bio is­klju­čen u su­pro­tnom i ona je mo­gla nas­tra­da­ti. Ona je ta­da os­ta­la sa­mo to­li­ko pri­bra­na da po­zo­ve svo­ga dru­gog si­na Slo­bo­da­na.

Na li­ce mjes­ta odmah je do­šla po­li­ci­ja kao i lo­kal­ni mrtvo­zor­nik ko­ji su oba­vi­li uvi­đaj ko­ji je tra­jao i tijekom ju­če­raš­njeg da­na, a ko­jim je ru­ko­vo­di­la de­žur­ni tužitelj Okru­žnog tužiteljstva u Ba­njoj Lu­ci Ta­nja Mrđa. Ti­je­la pre­mi­nu­lih su pre­ve­ze­na na No­vo gro­blje u Ba­nju Lu­ku gdje je tijekom ju­če­raš­njeg da­na obav­lje­na ob­du­kci­ja.

- Na­laz je po­ka­zao da je struj­ni udar uzrok smrti Jo­va­no­vi­ća kao i da je naj­pri­je po­gi­nuo Go­ran, a po­tom Sla­vo­ljub Jo­va­no­vić - pot­vrdio je za «San» Že­ljko Ka­ran, ba­nja­lu­čki glasnogovornik ko­ji je oba­vio ob­du­kci­ju. Ina­če, Jo­va­no­vi­ći su bi­li sto­la­ri i vla­sni­ci po­gre­bnog druš­tva. Tog ko­bnog da­na ra­di­li su u Ba­njoj Lu­ci i ku­ći su se vra­ti­li oko 18 sa­ti.

E. Fa­zlić /san.ba