Stravično: U ruci djevojke koja je skočila sa zgrade pronađeno je nešto jezivo

preljub, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, prometna nesreća, Sarajevo, samoubojstvo, bjeljina, kalesija, pljačka, Ljubuški, prometna nesreća, Mostar, grom, ubojstvo, savo milošević, Bijeljina, pljačka, Sarajevo, uhićenje, Tomislavgrad, pljačka, ubojstvo, Tomislavgrad, bomba, cajke, Hercegovina, hrp, Mostar, požar, automobil, eksplozija, Sarajevo, Mostar, paljevina, zapaljena vozila, Livno, samoubojstvo, puška, pljačka, Tomislavgrad, struja, strujni udar, odzak, Travnik, pucnjava, faruk balijagić, Tuzla, Ljubuški, samoubojstvo, Livno, pljačka, kladionica, samoubojstvo, sokolac, dječak, Srbija, prometna nesreća, prometna nesreća, Široki Brijeg, ante naletilić, samoubojstvo, Kiseljak, pljačka, Mostar, trgovina, heroin, šverc, suđenje, nova bila, ubojstvo, pucnjava, Široki Brijeg, policija, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, pogibija, glamoč, pogibija, minsko polje, pogiija, bračno putovanje, prometna nesreća, Stolac, traktor, prometna nesreća, pogibija, Orašje, samoubojst
...filološkog fakulteta pronađeno je nešto jezivo…

- Oblačila se u crninu. Primijetili smo da se čudno ponaša. Plašimo se da je taj crni konac koji joj je pronađen u ruci značio pripadnost nekoj sekti.

Ovo pričaju kolege Jovane Rogošić (26), koja se u ponedeljak ubila skočivši sa prozora zgrade Filološkog fakulteta u Beogradu. Policija je utvrdila da se djevojka popela na stolicu, otvorila prozor i skočila s petog kata. U njenoj ruci pronađen je crni konac, što njene kolege sa fakulteta povezuju sa razgovorima s njom nekoliko dana pred smrt.

Kolege smatraju da je ona, po ponašanju i pričama, mogla da bude članica sekte “Crna ruža”, najozloglašenije na Balkanu.

- Pričala je o nepravdama i mučilo je što neke stvari ne može da ispravi. Ponašala se čudno. Spominjala je sekte. Ali, nažalost, niko je nije shvatio ozbiljno – priča jedan od kolega nastradale studentkinje, a susjedi su za djevojku imali samo riječi hvale.

- Izuzetno obrazovana, kulturna i fina djevojka, kao i njena sestra, takođe studentkinja. Primijetili smo da se u posljednje vrijeme oblači u crninu – kaže susjeda.

Navodno, članovi “Crne ruže” sebi život oduzimaju po principu “bacanja kockice”, a poznati su i po tome da vrbuju isključivo visokointeligentnu djecu. Tragičnostradala djevojka izučavala je neohelenistiku, govorila je nekoliko jezika, svirala je klavir, a bila je uspješan student grčkog jezika i književnosti.

Pripadnici sekte “Crna ruža” navodno nerijetko piju ljudsku i životinjsku krv. Kada “kocka” izabere osobu koja treba sebi da oduzme život, sekta im šalje pismo na kojoj je nacrtana crna ruža i napisan datum samoubojstva.

Izvor: aura.ba