Stravično: 'Izašao je iz auta i bez riječi mu zabio nož u prsa'

crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rađanje, porođaj, bolnica, crna kronika, crna kronika, Posušje, pokušaj samoubojstva, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, drežnica, prometna nesreća, Mostar, hitna pomoć, vrućina, crna kronika, crna kronika, hitna pomoć, Šibenik, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rukometaš, smrt, smrt na terenu, pokušaj samoubojstva, Orašje, crna kronika, braća, Infarkt, italija, prometna nesreća, zadar, pogibija, Beograd, tragedija, crna kronika, Split, petarda, ozljeda, crna kronika, telefon, perverznjak, uhićenje, hitna pomoć, Split, tablete, maloljetnice, hitna pomoć, Mostar, rađanje, prometna nesreća, Mostar, Grabovica, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Stolac, radnik, pogibija, stojan vrlić, mrtvac, Ilići, navijač, Hrvatska, frankfurt, pogibija, beba, smrt, šok, temperatura, sanski most, dječak, pogibija, prometna nesreća, Polog, prometna nesreća, Banja luka, crna kronika, em
Sukobili su se s L. Š., a onda je njegov prijatelj ničim izazvan izašao iz auta, nasrnuo na Gorana i zabio mu nož u srce, rekla nam je čitateljica koja je svjedočila ubojstvu.

Kako navode svjedoci, sve je počelo ispred nedovršenog hotela Marjan, u posljednje vrijeme omiljenog okupljališta mladih. Goran je došao u društvu prijatelja. Sreli su drugu skupinu mladića s kojom su očito imali neraščišćenih računa od ranije. Jedan od njih opsovao im je majku. Tada su se sukobili. Goran je momka koji je opsovao udario nogom, a odmah nakon toga iz obližnjeg parkiranog automobila iskočio je Karlo G. K. (18).

Zaletio se prema Goranu i zario mu nož u grudi. Unesrećeni mladić je s nožem u srcu zateturao, napravio nekoliko koraka do ceste i naposljetku pao, okružen lokvom vlastite krvi. Prijatelj ubijenog navodno je vidio ubojicu kako dolazi prema njima, ali nije ni sanjao da će mu ubiti prijatelja. U prvi tren okupljena mladež mislila je da je mladić dobio šakom u glavu. Kako navodi naša čitateljica, tek onda kada mu je prijatelj prišao, vidio je da leži u lokvi krvi. Tada je svima postalo jasno što se uistinu dogodilo. To su bili zadnji mladićevi koraci. Za to su vrijeme ubojica i njegovi prijatelji pobjegli su autom kroz Marjanski tunel. Iako je Hitna pomoć stigla brzo, mladiću više nije bilo spasa. Preminuo je na putu do bolnice. Policija je već nepuni sat nakon tragedije uhitila osumnjičenog i njegovog prijatelja u jednom napuštenom prostoru na drugom kraju grada.

Ubojica je na kriminalističkoj obradi navodno negirao ubojstvo. Iz splitske policije najavili su da će privesti i ispitati sve sudionike tučnjave.

Prijatelj od ubojice navodno mu je pomogao riješiti se noža, ali je u tijeku kriminalističke obrade policiji pokazao gdje je bacio nož iz automobila. Neslužbeno smo doznali i da je policija pronašla nož, ali do kraja istrage ne žele izlaziti u javnost.

Svi žale za tragično ubijenim mladićem

Nedovršeni hotel Marjan ispred kojeg je ubijen Goran V. napušteno je mjesto koje nitko ne čuva, pun je mračnih hodnika i prolaza, pa se mladi često tamo okupljaju i druže. Tijekom cijelog jučerašnjeg dana prijatelji ubijenog mladića na društvenim su mrežama ostavljali poruke žaljenja i izražavali sućut. Jedan mladi život je ugašen, a drugi je uništen.

Brza reakcija policije

Prema navodima, policiji je trebalo manje od 60 minuta da pronađu osumnjičenog i njegovog prijatelja koji su se skrivali nakon ubojstva.

24sata.hr