Stravično: Dva i pol mjeseca živio kraj mrtvog tijela svoje djevojke

Horor u centru Kraljeva - Stanko Đorđević skrivao je u kući tijelo Gordane Jejine. Poriče ubojstvo, a bio je osuđen zbog bludničenja nad 6 - godišnjom djevojčicom. Poričući da je ubio Gordanu Jejinu (65) iz Beograda, čije je već raspadnuto tijelo pronađeno prije nekoliko dana u njegovoj kući, gotovo u strogom centru Kraljeva, osumnjičeni Stanko Đorđević (56) ipak je priznao monstruoznu činjenicu da je u istoj kući, puna dva i pol mjeseca - živio pokraj tijela svoje prijateljice?!

Što se sve u Đorđevićevoj kući događalo prije, pa i poslije tragičnog kraja nesretne Beograđanke, ostat će nepoznanica bar do prikupljanja svih činjenica kojih, bar zasad, osim izjava osumnjičenog, pa i onih koji su ga poznavali, nema mnogo. Čak ni obdukcija Gordaninog tijela, zbog čega su u Kraljevo pristigli i patolozi iz Beograda, nije dala rezultat. Osim konstatacije "životnih" ozljeda, uzrok smrti - nije utvrđen.

Silovao 6-godišnju djevojčicu

Ali, da je Đorđević "ljubomorno" čuvao tijelo svoje drage, čak i kad su se nepodnošljivi mirisi širili po kvartu, svjedoče i susjedi. Pričaju kako su Gordanu, koja se u Đorđevićevu kuću uselila početkom listopada, viđali rijetko i to uglavnom u modricama, da su se tu okupljali sumnjivi tipovi i lokalni pijanci, i da se često, do kasno u noć čula galama... Na saslušanju, osumnjičeni je priznao da je tukao Gordanu ali, da je i to bilo - iz ljubavi.

Neki od susjeda čak tvrde da su nesretnu susjedu zadnji put vidjeli nekoliko dana nakon potresa koji je Kraljevo i okolinu zadesio 3. studenog.

Inače, Stanko Đorđević poznat je policiji, pravosuđu i najširoj javnosti još od 2. srpnja 2002. godine kada je u podrumu jedne stambene zgrade u Kraljevu uhićen zbog bludničenja nad 6 - godišnjom djevojčicom. Samo mjesec dana kasnije, Đorđević je osuđen na tri godine zatvora, što je za to kazneno djelo tada bila i - maksimalna kazna.

izvor: javno.hr