Stravična priča djevojke kojoj je rasporena vagina u Splitu

pljačka banke, pljačka, lopovi, Kredo banka, crna kronika, Branka Pavošević, Ivo Sanader, uskok, crna kronika, imigranti, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, droga, droga, heroin, uhićenje, Split, crna kronika, Metković, Ploče, krađe, crna kronika, studentica, Split, silovanje, policija, uhićenje policajca, fotografije, crna kronika, ubojstvo, Zagreb, tragedija, KB Dubrava, supružnici, pokušaj ubojstva, Divljanje supružnika, teško objašnjivi incident, dobitnika zlatne medalje za proizvodnju meda, vozačica, U prometnoj nesreći, lakše ozlijeđen, prometna nesreća, poginuo vozač, Opća bolnica u Karlovcu, na državnoj cesti D 1, Božo Petrov, Metković, gradonačelnik Metkovića, Policijski presretač, na autocesti A4, Mobilni tim prometne policije, silovanje, konobar, Hvar, crna kronika, knin, drama, Policijski dužnosnici, teška prometna nesreća, pogibija, napadač, navijači, Policijski dužnosnici, pomoć, bijelo roblje, Hrvatska zemlja, pokušaj ubojstva, Policijski
...neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija. Ipak, zbog teških ozljeda život joj je još u opasnosti.

Mlada studentica je, podsjetimo, bila na zabavi u Podstrani s petoricom svojih kolega s fakulteta. Netko od prisutnih na zabavi pozvao je Hitnu pomoć, ali se još ne zna što je tome prethodilo. Djevojka je bila u nesvijesti i po dolasku u bolnicu je hitno operirana. Policija je privela petoricu studenata.

Djevojka se jučer ujutro probudila. Ničega se ne sjeća. Zadnje što pamti da je sjedila s kolegama za stolom u kući u Podstrani. Na druženju se, inače, okupilo pet mladića i tri djevojke. U jednom trenutku, R. Š. i izmasakrirana djevojka su se povukli u sobu. On tvrdi da ju je pokušao zadovoljiti prstima i zapravo nema objašnjenje za teške povrede koje je nanio djevojci. Kad su ostali vidjeli da nešto nije u redu, pozvali su Hitnu pomoć. Da su oklijevali minut duže, veliko je pitanje bi li ljekari splitskog KBC-a spasili djevojku.

Ovako što u Splitu se ne pamti. Još se ne zna kako je osumnjičeni nanio ovako teške povrede svojoj kolegici. Neki su ga već prozvali Trbosjek iz Podstrane. Njegovu obranu da nije koristio ništa osim prstiju, demantovali su i ljekari upoznati sa slučajem. Kažu kako je morao koristiti još nešto jer je djevojci doslovno izrovao utrobu! Vrlo izvjesno, morat će proći još nekoliko operacija rekonstrukcije uništenih organa.