Stravična nesreća: Tri sina od tri brata poginula u povratku s rođendana

prometna nesreća, pogibija
...Miloša (22), Dalibora (18) i Marka (16). Užasna nesreća u blizini Novog Pazara dogodila se bukvalno nadomak obiteljskih kuća Milojevića kada su se trojica braće od stričeva s još troje prijatelja vraćali s proslave rođendana. U Kragujevcu ljekari su se borili za život njihove prijateljice  Jelice Bugarić (22) - prenosi Kurir.

Miloš, Dalibor i Marko na mjestu su poginuli u smrskanom „golfu 4", koji se u ponedjeljak oko jedan sati iza ponoći velikom brzinom zakucao u armirani betonski stup pored puta. Jelica Bugarić zadobila je višestruke prelome lobanje, dok su njen brat Filip Bugarić (19) i Bojana Mrlješević (18) na liječenju u Općoj bolnici u Novom Pazaru. Prema riječima ljekara, njihovo stanje je stabilno.

- Šestoro ih je bilo u kolima. Vraćali su se iz lokala u centru grada svojim kućama. U ulici koja je u stvari stari put ka Raški, na mjestu na kom je trebalo da skrenu lijevo, ka svojim kućama, stotinjak metara dalje, produžili su pravo i udarili u stup. Kolima je upravljao najstariji Miloš - kaže jedan od susjeda.

Koliko je snažan udarac bio, najbolje govori to što je masivni armirani betonski stub bukvalno presječen.

- Motor „golfa" nađen je čitavih 27 metara dalje, vozilo je smrskano, izgužvano, uništeno, prepoznatljiv je ostao jedino mali, zadnji dio auta. Ništa užasnije nisam vidio... Ne mogu ni da zamislim kako je njihovim obiteljima - priča susjed.
Nedaleko od njega kuknjava i plač. Ljudi u nevjerici dolaze da izjave saučešće.