Stravičan zločin u Srbiji: Djevojke ubijene u šumi!

Prema neslužbenim informacijama, jedno tijelo je pronađeno u automobilu marke Honda sa prostrijelnim ranama, dok je drugo bilo oko tri metra od vozila, također sa prostrijelnim ranama. Kako doznaje Blic, dvostruko ubojstvo počinjeno je hicima iz pištolja.

Prema prvim informacijama, jedna djevojka je imala ranu na glavi. Biljani je polomljena noga, ali se još ne zna je li ta ozljeda nastala od metka ili udarca tupim predmetom. Policija nije priopćila je li pronađen pištolj kojim je izvršen zločin.

Iza ovog dvostrukog ubojstva zasad je ostalo, piše Blic, mnogo tajni, a motiv zločina još nitko ne naslućuje. Obitelj je tijekom očevida stizala u panici i s nadom da se radi o nekim drugim devojkama, a ne o njihovim sestrama, kćerkama, prijateljicama.

Ljuba Stojković, otac nastradale djevojke Ivane satima je stajao ispred policajaca i preklinjao, tražio, vikao, pokušao se hrvati s njima kako bi mu dopustilii da vidi svoje dijete, dok je trajao očevid. Šokiran je bio i Bojan Obradović, brat likvidirane 18-godišnje Biljane.

Ivana je bila apsolventica Stomatološkog fakulteta u Beogradu, a Biljana maturantica ćuprijske gimnazije.