Strava u Hrvatskoj: Najavio na fejsu da će ubiti bivšu curu, teško ranio nju i njenog dečka

ubojstvo, ubojstvo, pucnjava, ubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, alkohol, džamija, ranjavanje, vatreno oružje, crna kronika, utapanje, sava, ubojstvo, ubojstvo, braća Šimić, samoubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, samoubojstvo, HDZ 1990, crna kronika, pokušaj ubojstva, ubojstvo, ubojstvo, eksploziv, eksplozija, samoubojstvo, Međugorje, oružje, municija, droga, ubojstvo, Brčko, tučnjava, napad, uhićenje, Mostar, mrtvac, crna kronika, Mostar, samostan, časne sestre, Banjaluka, uhićenja, akcija, policija, samoubojstvo, vionica, ubojstvo, klis, samoubojstvo, čatrnja, Metković, prometna nesreća, lov, plin, kamenica, Hasan Sarajlić, samoubojstvo, Posušje, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, Međugorje, prometna nesreća, Međugorje, drvar, samoubojstvo, Usora, prometna nesreća, bulevar, Mostar, zapaljen automobil, tekija, Mostar, pljačka, Bugojno, slavko bašić, Livno, mazda, sjekira, MUP ZHŽ, policija, kontrola, smrt, Tuzla, trovanje, Ljubuški, paljevina, alhotest, Trebinje

Kako neslužbeno doznaje portal našice.org, ljubomorni 31-godišnji G. B. iz Krunoslavlja pored Viljeva na cesti zaustavio je automobil u kojem je bila njegova bivša 24-godišnja djevojka S.B. iz okolice Mikleuša s novim momkom A.Č. te ih propucao vatrenim oružjem. Oboje su zadobili teške tjelesne ozljede i prevezeni su u Opću županijsku bolnicu u Našicama, a ubrzo u osječku bolnicu. Djevojka je zaprimljena u teškom stanju te ima pet prostrijelnih rana u predjelu glave, ruke i nadlaktice, dok mladić ima prostrijelne rane u predjelu nadlaktice.

Zbog ozbiljnosti situacije na ceste diljem Virovitičko-podravske županije stali su interventni policajci s dugim cijevima kontrolirajući promet, a kako osumnjičeni mladić ne bi pobjegao te počinio novo kazneno djelo. Od njegovih poznanika doznajemo da je prije nekoliko dana na Facebook stavio sliku kalašnjikova i bombe i prijetio da će ubiti bivšu djevojku što je kod njih izazvalo čuđenje jer inače nije bio incidentna osoba. Od Darija Premeca, glasnogovornika PU osječko-baranjske doznajemo da je u tijeku postupanje prema osobi na zahtjev PU virovitičko-podravske.

Vjerojatno se radi o kaznenom djelu i o mogućem privođenju, ali ovoga trena još ne znamo o kojem se kaznenom djelu radi - istaknuo je Premec.
Također doznajemo da je ispred kuće osumnjičenog u Krunoslavlju pet policijskih automobila, traje akcija uhićenja i da su stigli inspektori koji s njim pregovaraju. Od Josipa Štajdohara, glasnogovornika PU virovitičko-podravske nismo bili u mogućnosti dobiti iz