Strava u BiH: Djevojku su oteli, izboli nožem, bacili s litice i otišli pijančevati

policija, Speed, MUP ZHŽ, Mario Miličević, Zoran Galić, pas tragač, Marko Banožić, Trebinje, šverc, pljačka, kokain, ubojstvo, bomba, udes, prometna nesreća, tučnjava, huligani, pljačka, banka, Beograd, ubojstvo, Srbija, droga, Mostar, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, prometna nesreća, Jablanica, samoubojstvo, Sarajevo, Atif Dudaković, ružići, prijetnje, policija, Incident, tv 1, Mostar, Trebinje, djelatnik, radnik, alem džemić, prometna nesreća, osuda, Anto Kafadar, Vitez, pogibija, Mostar, uhićenje, razbojnik, Ljubuški, kablovi, provala, Ljubuški, napad, štefica galić, lažna dojava, Mostar, bomba, GOŠK, napad, huligani, NK GOŠK, priopćenje, puška, bombe, Mostar, pokušaj ubojstva, samoubojstvo, našice, Mostar, policija, potjera, Mostar, Stolac, pljačka, prometna nezgoda, lašva, pogibija, sletjeli u trebižat, prometna nesreća, Čapljina, Posušje, prometna nesreća, pogibija, stravična prometna nesreča, prijateljice, tragedija, kutina, pu mostar, black pearl, zoran kapet
Ubrzo nakon toga Arnelu su oteli i iživljavali se nad njom.

Arnelin bivši dečko Avdija Selimović (26) s prijateljem i vršnjakom iz Sokoca Murizom Brkićem dogovorio je njezinu otmicu i likvidaciju. Te subote presreo ju je na putu kući i zamolio da razgovaraju. Auto je parkirala nedaleko od kuće i sjela u njegovu Jettu. Brkića su pokupili 400 metara dalje, a nakon kratke vožnje ubojice su djevojku počele udarati šakama .

Izgubila je svijest te su je odvezli u pravcu Olovskih Luka. Istražiteljima su ispričali da su je izboli nožem u vrat, potom primili za ruke i noge i bacili u ponor dubok oko 200 metara . Iz njenog crnog kaputa s kapuljačom koji je ostao visjeti na grani uzeli su sav novac te ga trošili u kafićima kako bi si stvorili alibi.

Policija je Arnelino truplo pronašla tek u srijedu u 13 sati u koritu rječice Stupančice između Olova i Olovskih Luka.
U ta četiri dana od njenog nestanka, zabrinuti prijatelji podijelili su vijest o nestanku i zamolili sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave.

- Ne mogu pričati o tome, postoji policija i neka ona to rješava. Svjestan sam svega, jedan mi je čovjek rekao: ‘Arnelu su ubili i bacili, ali ne mogu govoriti o tome - rekao je Arnelin brat Alen Đogić, rukom brišući suze.

Prema pričanju poznanika, jezivo ubojstvo dogodilo se zbog ljubomore, i to samo zato što se njen bivši dečko nije mogao pomiriti s prekidom. Prije no što je otkrila počinitelje zvjerskog zločina koji je zgrozio BiH, policija je pronašla Arnelin mobitel u kojem su bile prijeteće poruke koje joj je slao bivši dečko. Zahvaljujući tome, povezali su ga s jednim osumnjičenim za nestanak djevojke, a upravo je to bilo presudno da obojica monstruma priznaju da su mučili i ubili Arnelu.

- Arnela i Selimović u posljednje su vrijeme imali puno trzavica u vezi, te su je okončali . Ona mu je, navodno, u subotu poslala poruku da se nađu u Olovu. On je od nje često izvlačio novac, te je Arnela i tu noć sa sobom imala dosta novca, i to oko 1000 KM, kojim je najvjerojatnije planirala platiti registraciju automobila - ispričali su potreseni poznanici mladog para.

U kući Arnele Đogić - jauci, tuga i plač. Članovi najuže obitelji teško se nose s boli nakon vijesti o okolnostima nestanka i ubojstva miljenice.

- Bila je zlato od djevojke . Ona i taj nesretnik bili su oko godinu dana u vezi. Mladić je po prirodi bio nasilan pa je njezinu ocu i prije prijetio . U svojoj zloći zapalio mu je sijeno i stroj za baliranje, za što je bio osuđen - ispripovijedao je jedan od susjeda ističući da je bila vrlo vrijedna i poslušna djevojka.
Ubojicama djevojke sud je odredio pritvor od 30 dana

Policija je u četvrtak pretresla kuću Muriza Brkića. Pronašli su dijelove garderobe i još neke predmete koji potrkepljuju Arnelino ubojstvo. Županijski sud u Zenici prihvatio je prijedlog tužiteljstva i ubojicama odredio jednomjesečni pritvor .

 

Za Arnelom su tri dana intenzivno tragali timovi specijalne jedinice MUP-a Zeničko-dobojskoga kantona, alpinisti i ronioci. Arnelin bivši dečko Avdija Selimović na glasu je kao nasilan i konfliktan čovjek.

24sata.hr