Strava i užas: Zaklao suprugu u toaletu jer su je slikali mobitelom!

Policija Srbije
Ličilo je na klaonicu! Ovako je sugovornik Kurira opisao prizor koji je ugledao u menzi TE „Nikola Tesla" u Beogradu, gde je prekjuče Aleksandar T., u nastupu ljubomore, ubio suprugu Tamaru. Nakon nezapamćenog zločina Aleksandar je, navodno, šefu poslao SMS poruku: „Završio sam s njom", a zatim pobjegao. Ipak, uhićen je nekoliko sati kasnije u Zabrežju.

Stravičan zločin šokirao je i susjede supružnika u Ulici vojvode Bojovića.

- Najviše mi je žao njihovog sina B. T., izgubio je oca i majku u jednom danu. Ne znam tko će mu i kako reći da je ostao siroče! Jadno dijete... - kaže susjeda. Ona dodaje da su Aleksandar i Tamara djelovali kao sretan par.

- Nisam čuo da su se svađali. Sa susjedima su bili u korektnim odnosima. Imali su sve i ne znam šta je to puklo u Aleksandrovoj glavi, pa da počini ovakvo zlo. Tamara je bila lijepa žena. Radila je u menzi, morala je ponekad i da se saginje, a čula sam da ju je netko tako sagnutu slikao i da je posle te fotografije slao Aleksandru, praveći ga ljubomornim! Aleksandru je poslije izvjesnog vremena nešto kvrcnulo u glavi i ubio je Tamaru ni krivu ni dužnu... - ispričala je susjeda.

Izvor: Kurir