Strava i užas u Splitu: Pronađen leš bez glave i nogu, u vrećici pronađena glava?

policija, lažna diploma, akcija, policija, Hercegovina, MUP ZHŽ, tjeralica, navijački neredi, Poljud, Hrvatska, Vatreni, Dragan Paravinja, dnk, ubojstvo, arkan, tjeralica, uhićenje, dileri, Busovača, granica, silovanje, narko mafija, Čapljina, Hutovo blato, Široki Brijeg, krađa, Posušje, djeca, policija, Tomislavgrad, svećenik, ukradeno vozilo, lopov, pažnja, Ferid Suljović, SDP BIH, Sarajevo, policija, droga, Sinj, livnjak, tjeralica, MUP ZHŽ, ivan roso, MUP ZHŽ, tjeralica, ubojstvo, lopovi, Mostar, krađa, Posušje, krađa, provala, MUP ZHŽ, prijetnje, uhićenje, policija, Jablanica, Rama, krađa, vozilo, policija, tjeralica, MUP ZHŽ, Rama, zlatarnica, pljačka, Hrvatska, nestali, policija, Mostar, krađa, automobil, tjeralica, Ljubuški, sud, Livno, krađa, zlato, Neretva, leš, Metković, Tuzla, nestanak, Vrgorac, meso, šverc, rakovi, krijumčarenje, BIH, Hrvatska, dragan žulj, nestanak, Dubrovnik, Hrvatska, krađe, uhićenja, Dubrovnik, silovanje, Ljubuški, krađe, policija, silovatelj
Policiju je o pronalasku bezglavog leša izvijestio zabrinuti građanin. Privučen nesnosnim smradom, našao je napuhnuto tijelo među sikama.

Komad je prebačen na Patologiju splitskog KBC-a, kako bi se utvrdilo ima li ikakve veze s nogom nađenom na Žnjanu. S obzirom na stanje leša, vrlo je izvjesno da se radi o nozi koja nedostaje, piše Index.

Još jedna mafijaška likvidacija u Splitu?

Policija provodi istragu, na mjestu pronalaska obavljen je očevid. Lučica Zenta od rana jutra nalazi se pod "okupacijom" policijskih službenika, koji pretražuju teren ne bi li pronašli ono što nedostaje, glavu, nogu i odjeću osobe koja je, po svemu sudeći, likvidirana i potom rasječena! Stil podsjeća na mafijaška ubojstva!

Nije to ništa novo za Split. Policija i dalje nije pronašla tko je u prosincu 2010. godine likvidirao Ivu Stipetića kod Klisa s dva metka u glavu. Ništa se još ne zna ni o sudbini Petra Gilića, koji je nestao par mjeseci poslije.

Glava u vrećici?

Čini se da je potraga urodila plodom, jer je nedaleko od leša, jutros pronađena i vrećica. Pretpostavlja se da je unutra glava!

Splitski patolog Antonio Alujević utvrdio je prošlog tjedna pregledom (lijeve) noge kako se radi o osobi visokoj 179 centimetara. Dat je nalog da se s leša izuzme DNK uzorak ne bi li se po tome nekako došlo do identiteta osobe čije dijelove tijela Splićani pronalaze u moru posljednjih dana...

izvor: index.hr