Strava i užas: Dopustila susjedu da prespava na kauču, a on tijekom noći ubio njenog sinčića

nož
...a on se, dok je spavala, popeo u sobu njenog 4-godišnjeg sina i dječačića izbo nožem čak 30 puta te ga ostavio polugolog da leži u krvi na podu cijelu noć.
Anwar Daniel Rosser, 33-godišnji psihopat, za kojeg su susjedi vjerovali da je bezopasan, potpuno je uništio živote jedne obitelji u Bradfordu.

Nakon zajedničkog noćnog izlaska Sharon Smith i njen partner Guy Earwaker dopustili su svom susjedu da prespava na kauču kod njih jer im ga je bilo žao. Ni na kraj pameti nije im bilo kakav će strašan scenarij uslijediti. 
33-godišnji se Rosser u sitnim satima ušuljao u sobu njihovog četverogodišnjeg sinčića, naoružan nožem te ga izbo do smrti. 33-godišnji se Rosser u sitnim satima ušuljao u sobu njihovog četverogodišnjeg sinčića, naoružan nožem te ga izbo do smrti. 
Scene užasa koje se ne mogu ni zamisliti

Kada se majka ujutro probudila i našla ga na podu skroz je poludjela te ga otjerala van. On se ispričao, pitao za cigaretu i napustio sobu. No, scenarij iz pakla tek je slijedio.

Njen partner Guy Earwaker trenutak kasnije primijetio je svjetlo u sobi mališana te se uputio u nju kako bi vidio što se događa. Ono na što je naišao obilježit će ga za cijeli život.

Krvavo tijelo mališana ležalo je beživotno ispred njega na podu, a grkljan mu je bio prerezan. Bio je zadavljen, izboden i seksualno iskorišten. Kada je monstrum začuo mučan i strašan krik s gornjeg kata pobjegao je, no policija ga je ubrzo uhvatila.

Bivši vojnik sklon nasilju

Nakon stravičnog i monstruoznog čina na vidjelo je isplivala prava istina o Rosseru. Iza ovog bivšeg vojnika je nasilna prošlost, puna alkohola i sadističkih djela.

Obitelj se nikada neće oporaviti od strašne tragedije. Majka dječaka, još uvijek u šoku od proživljene strahote, ispričala je kako brat blizanac njenog ubijenog sinčića neprestano ispituje zašto se ne može ići igrati na nebo s njim.

net.hr