Strava i užas: Aleksandar pojeo djelove tijela svoje bivše djevojke Mirele Batanović!

ubojstvo, austrija, kanibal
...okulno-ritualnom ubojstvu koje je izvršio Aleksandar I. (20)

Obdukcijom tijela Mirele Batanović (20), porijeklom iz BiH, koju je u noći između 8. i 9. listopada s više uboda nožem po tijelu i jednim u srce brutalno ubio bivši dečko Aleksandar I. (20), utvrđeno je da ubica odsjekao i pojeo neke dijelove njenog tijela.

Aleksandar je s Mirelinog beživotnog tijela bukvalno izrezao dio kože na koji je prethodno urezao okultistički simbol, piše danas austrijski portal oe24. Ovo samo potvrđuje ranije pretpostavke da motiv ubojstva nisu ljubavni problemi, već da se radi o okrutnom okulno-ritualnom ubojstvu.

Ubojica je tijekom jednog od saslušanja priznao policiji da je pojeo neke dijelove Mirelinog tijela, ali je nešto kasnije to opovrgao, tvrdeći da je to rekao kakao bi ga smjestili u samicu. Međutim, obdukcijski nalazi su nedvosmisleno potvrdili da je ubojica govorio istinu kada je tijekom saslušanja priznao kanibalizam.

Podsjetimo, prema informacijama do kojih je nakon ubojstva došao austrijski Javni radio-televizijski servis (ORF), ubojica Mirele Batanović, je prije zločina promijenio ponašanje i duže vrijeme provodio na raznim forumima i internet stranicama povezanim s okultizmom i nacizmom i sektama. Ubojica koji je porijeklom Rus, inače je važio za „lošeg momka".

Na njima je sa svojim istomišljenicima dijelio svoje mračne misli i ideje, priopćio je tada ORF i dodao da razlog ubojstva nije ni ljubomora ni to što ga je navodno Mirela varala, već da su motivi mnogo mračniji, podsjeća Kurir.