Strašno: U šumi pronađena mrtva tijela majke i sina?

policija
... Kijevo-Vrlika gdje je već tri mjeseca bila parkirana siva Opel Corsa splitskih registarskih oznaka koju je policija nedavno vučnom službom prevezla u krug PP Knin, jutros su pronađeni leševi žene i muškarca zasad nepoznatog identiteta za koje se pretpostavlja da su se služili navedenim vozilom.

Ovog trenutka u tijeku je intenzivni policijski očevid uz asistenciju službenika DORH-a i pomoć HGSS-a.

Kako neslužbeno doznajemo, sumnja se da su se mrtve osobe upravo koristile Opel Corsom, te po prvim preliminarnim forenzičkim nalazima, vrijeme smrti istih koincidira s vremenom kada su ostavili automobil uz prometnicu, dakle skoro prije tri mjeseca.

Također neslužbeno doznajemo kako je muškarac rođen 1978. godine prezimena Plazonić, porijeklom iz Vrlike s prebivalištem u Splitu, dok je ženska osoba rođena 1961. godine.

Kako je u tijeku izvlačenje mrtvih tijela za pretpostaviti je da će ista potom biti prevežena na Odjel patologije opće bolnice Knin.

Iako je u cijelom slučaju policija po pitanju informacija "zakopčana do grla", ipak neslužbeno doznajemo neke detalje koji bi u mnogome ako se pokažu točnima rasvjetlili za sada misteriozne smrti dviju osoba.

Naime, neslužbeno doznajemo kako je riječ o sinu i majci s prebivalištem u Splitu koji su prije nešto više od tri mjeseca u Splitu prodali stan u vrijednosti od 100 tisuća eura nakon čega im se gubi svaki trag.

Također neslužbeno doznajemo, kako je policija potom zaprimila prijavu nestanka.

ŽELJKO HULJEV/Slobodna Dalmacija