Stigla i službena potvrda: Avion Malaysia Airlinesa se srušio u ocean, nema preživjelih

pad zrakoplova, poljska pad zrakoplova, misterija, avion, mobiteli, satelit, zrakoplov, zrakoplov, malezija, otmica, zrakoplov, malezija, nestali zrakoplov, malezija, malezija, zrakoplov, nestanak, zrakopolov, crna kutija, pad zrakoplova, zrakoplov, nestanak, malezija, pad zrakoplova, pad zrakoplova,  Angus Houston, pad zrakoplova, pad zrakoplova, pad zrakoplova, pad zrakoplova, ukrajina, zrakoplov, Boeing 737, Malezijski zrakoplov
To je nedostupna lokacija, udaljena od bilo kakvog mjesta na kojem je moguće sletjeti. Stoga vas s velikom žalošću moram obavijestiti da je, prema novim podacima, avion Boening 777 na letu MH370 završio na jugu Indijskog oceana.

- Avion je letio južnim koridorom i njegova je posljednja poznata lokacija bila usred Indijskog oceana - izjavio je premijer te za sutra najavio novu konferenciju za medije na kojoj će biti otkriveni novi detalji. Njegove se tvrdnje, kako javlja BBC, temelje samo na podacima koje je prikupila britanska satelitska agencija Inmarsat te nemaju veze s predmetima uočenim u oceanu.

BBC javlja da je obiteljima putnika nestalog aviona poslana SMS-poruka sljedećeg sadržaja:

- Malaysia Airlines sa žalošću vas obavještava da moramo pretpostaviti kako je let MH370 bez ikakve sumnje izgubljen te da nitko od putnika nije preživio. Kao što ćete čuti na konferenciji malezijskog premijera, moramo prihvatiti da svi dokazi upućuju na to da se avion srušio na jugu Indijskog oceana.

Obiteljima nestalih putnika nestalog aviona Malaysia Airlines ponuđeni su letovi za Australiju, javlja Sky News, prenosi The Guardian.

vecernji list