Split: Vlasnik modne agencije optužen za podvođenje manekenki

prostitucija, Facebook, prostitucija, nevolje, sponzoruše, nogometaši, Split, prostitucija, modna agencija, prostitucija, jadran, prostitutke, crna gora, prostitucija, seks, afera, Hrvatska, Lijanovići, djevojka, singl, prostitutke, jadran, elitne prostitutke

Jurišića terete da je od konca 2009. do travnja ove godine na jahtama i hotelima na širem području Splita i Dubrovnika s pet svojih djevojaka dogovorio pružanje seksualnih usluga za novac. Cijena navedenih usluga kretale su se od 2.250 kuna pa čak do šest tisuća kuna. Jurišić nije bio posebno pohlepan te je uzimao skromnu proviziju od 10 do 30 posto.

Dubrovački HDZ-ovac se diskreditirao za 575 kuna

Šačića terete da je pomogao Jurišiću u jednom navratu. Za 575 kuna prebacio je jednu od djevojaka radi pružanja seksualnih usluga. Za jeftine pare se diskreditirao.

Klijenti su bile uglavnom platežno sposobnije osobe, među njima i poduzetnik blizak Željku Kerumu te jedan poznati lokalni HDZ-ovac. Saslušani su kao svjedoci tijekom istrage. Tvrde da nemaju nikakve veze s Jurišićem i djevojkama.

Moguće je da će doći do nagodbe optuženika s Državnim odvjetništvom.

Izvor: dalmacijanews