Šokantno: Pijanoj ženi na plaži dvogodišnje dijete ispadalo iz ruku

25.07.2012

Hitno dođite na plažu na Borik. Pijanoj ženi ispalo je malo dijete dva puta iz ruku na pod.

kazala je neimenovana osoba koja je u ponedjeljak nešto prije ponoći pozvala zadarsku policiju.

Kad su policajci došli u hotelski kompleks na Boriku u Zadru, tamo su uistinu zatekli dvije potpuno pijane austrijske državljanke s malim djetetom od dvije godine. Utvrdili su da je riječ o 44-godišnjoj majci i 18-godišnjoj kćeri koje su nakon konzumiranja alkohola u jednom kafiću u hotelskom krugu, pijane šetale plažom i vikale.

 

S njima je u to kasno doba bilo i dijete kojemu su samo dvije godine, a policajci su na djetetu odmah vidjeli ogrebotine i masnice na čelu, piše Večernji list. Ustanovili su da je dječačić ispao iz ruku pijane 44-godišnje majke. Pokušaj policije da spriječi daljnje divljanje rezultirao je otporom i još žešćom vikom Austrijanki.

Bacale se po podu kad su ih htjeli privesti

"Majka i kći, kojoj je 18 godina, počele su se bacati po podu i vikati pa su privedene u policijsku postaju. Sve se događalo pred malim djetetom te 19-godišnjakinjom, također austrijanskom državljankom, koja je bila trijezna i nije stvarala probleme", kazali su u policiji.

Majka i kći su uhićene, a majci se uopće nije mogla ni izmjeriti koncentracija alkohola u krvi. Kod njezine 18-godišnje kćeri izmjereno je 2,2 promila. Policija je potom pozvala Centar za socijalnu skrb zbog brige o dvogodišnjem dječačiću. On je pregledan u Općoj bolnici Zadar zbog posjekotine na čelu i dijagnosticirane su mu lakše ozlijede.

Nestale iz hotela, policija ih traži

Majci dijete nije oduzeto, a li zatražen je nadzor djelatnice Centra za socijalnu skrb nad obitelji. Dvije Austrijanke s dvogodišnjakom su nakon obrade u policiji puštene u hotel i oduzete su im putovnice. Trebale su se ponovno pojaviti u policiji u utorak u 11 sati kako bi se cijeli slučaj obradio, no nisu došle. Policajci ih nisu našli u hotelu ni na plaži, pa policija traga za njima.

loading...» 1 komentar

  • avatar tonka radat 25.07.2012. 11:42 #1

    Tuga i jad :((