Šokantno: Dijete od 11 godina počinilo samoubojstvo

kutina, Nasilje u obitelji, dijete, udarac, zlostavljanje, ubojstvo, suđenje, fatalna viki, paljenje, Nasilje u obitelji, Zagreb, samoubojstvo, dijete, zadar, Pulska policija, prijetio smrću, ravnateljica škole, uhićenje, spolni odnos s djetetom, zakon RH, prava u romskoj zajednici, mlađi od 15 godina, prometna nesreća, pogibija, prometna nesreća, policija, tučnjava navijača, tučnjava, masovna tučnjava, nogomet, prometna nesreća, pogibija, Hrvatska, policija, pozivi, Petar Matić, Zagreb, Utrine , tajnica, Novac, Hercegovina, napad, Hrvatska
Uzrok smrti je asfikcija, smrt gušenjem", kazali su u u zadarskoj policiji. Dječak je, prema pojašnjenju, umro od "nedostatka kisika stezanjem vrata", javlja Slobodna Dalmacija.

Nakon što je dječak u petak pronađen u sobi mrtav, zadarska je policija obavila očevid te utvrdila da na tijelu nema elemenata kaznenog djela.

U susjedstvu obiteljske kuće u kojoj se tragedija dogodila na zadarskim Stanovima o samoubojstvu se u petak tek nagađalo i te su se sumnje mahom odbacivale s obzirom da je riječ o 11-godišnjaku, te se pretpostavljalo da je riječ o nesretnom slučaju.

Međutim, najgore sumnje ipak su se potvrdile u subotu, kada je u policiju stigao i nalaz obdukcije sa Odjela patologije zadarske Opće bolnice.

Jedanaestogodišnjak je samoubojstvo, kako se doznaje, počinio vješanjem. Obitelj je shrvana tragedijom, koja je potresla ne samo četvrt u kojoj je dječak živio, već i cijeli Zadar.