Snimljen tijekom seksa s maloljetnicom, ona tvrdi da joj je nudio novac

biznismen zvornik nude

... naveliko kruže gradom objavljene su i u prilogu Alternativne televizije.

Na snimkama se može vidjeti stariji muškarac u parkiranom automobilu kako u kasnim satima ima seksualni odnos s 17-godišnjom djevojkom kada su ga zaskočili mladići i kroz spušten prozor ih počeli snimati kamerom.

Dok je on rukom skrivao lice od kamere, oni su mu dobacivali; "maloljetno dijete, jel, sad ćeš u zatvor", a djevojka pod njim je vrištala; "što je ovo, bježite!!"

Dok muškarac sa spornog snimka nije htio stati pred televizijske kamere govoreći kako je u čitavom slučaju angažirao odvjetnika i prijavio da su ga tim snimkom htjeli ucijeniti, maloljetnica sa snimka i jedan od mladića koji je istog snimio tvrde da su ovime samo htjeli spriječiti maloljetničku prostituciju u Zvorniku.

Maloljetnica je za Alternativnu televiziju rekla kako joj se lokalni biznismen s snimka već duže vrijeme nabacivao, pa je, dok ju je vozio iz škole, pristala na seks s njim za novac.

"Kada me je povezao do škole, on je i tada htio nešto pokušati, ali ja nisam htjela i rekla sam mu da se nađemo oko pola osam", rekla je djevojka koja je kasnije snimljena prilikom odnosa s muškarcem u automobilu.

Na pitanje zašto se odlučila sve to ispričati novinarima, odgovorila je: "Pa da bi spasila ostale djevojke koje bi možda ovo slično nešto uradile, ako budu u nekom financijskom problemu ili nešto slično, da im treba pomoć, da ovo ne urade". Tvrdi da je pristala na biznismenovu ponudu jer je bila u lošoj financijskoj situaciji.

"On je meni ponudio dosta para, ali da mu ja uzvratim na drugačiji način, tj. seksualnim odnosom", rekla je pred kamerama.

Pred kamere je stao i Slobodan I. koji je zaskočio muškarca i maloljetnicu u automobilu te ih snimao, a rekao je da mu je motiv bio spriječavanje iskorištavanja maloljetnica.

"Ovo nije prvi put, sigurno, što smo mi snimili, mislim, ovo sad izlazi na vidjelo zato što smo mi to uradili, zato što smo snimili, tko zna koliko toga je još toga bilo prije što se ne zna", naveo je Slobodan.

U policiji su rekli da čitav slučaj istražuju, da su zaprimili prijavu biznismena koji tvrdi da je bio meta ucjene, ali da bi on mogao odgovarati za obljubu nad nemoćnom osobom.

Dok policijska istraga traje, javila se još jedna djevojka koja tvrdi da je i njoj biznismen nudio novac za seks i to dok je radila kod njega, ali nije pristala, te je dala otkaz.