Skrivio sudar, pretukli ga pa pobjegao s mjesta nesreće

Oba motocikla su pala na asfalt, a Pažulj je ostao ležati na cesti, saznajemo od mještana koji su dotrčali na mjesto nesreće nakon što su čuli prasak. Netko je pozvao policiju. U Policijskoj upravi Čapljina nam je rečeno da im je u 19.15 sati javljeno da su se dva motocikla sudarila u Višićima. Dok se policijski automobil vozio prema mjestu nesreće, u Višićima se počela odvijati prava drama.

Prema riječima mještana, mladić koji je skrivio sudar prišao je vozaču motocikla koji je ležao na cesti te mu je htio pomoći. Tada ga je napao Pažuljev prijatelj. Počeo ga je naganjati pred okupljenim mještanima te ga je na kraju uhvatio i izudarao po glavi. Mladiću je u pomoć pritekao jedan prijatelj te su njih dvojica zajedno sjeli na motocikl i odvezli se s mjesta nesreće.

Nešto kasnije na mjesto nesreće je stigla i policija. U policiji su nam tek rekli da su obavili očevid te da tragaju za vozačem koji je pobjegao s mjesta nesreće. Kako doznajemo, Pažulj je bio svjestan te je pričao s policajcima i liječnicima Hitne pomoći koji su stigli na mjesto nesreće. Odveli su ga u Dom zdravlja u Čapljini, a budući da se nisu mogli izjasniti o težini njegovih ozljeda, ubrzo je prebačen i u Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru. “Još tragamo za vozačem motocikla koji se udaljio s mjesta nesreće” rekao nam je dežurni operativni u PU Čapljina.

U policiji nisu htjeli komentirati što se događalo nakon nesreće. Inače, tijekom nedjelje ozlijeđen je i motociklist Hasan Borić (26) koji se zabio u automobil na cesti u livanjskom naselju Glavice. On je, prema informacijama iz policije, počeo zaobilaziti automobil Peugeot kojeg je vozila Antonija Brešić koja je u tom trenutku počela skretati na pristupnu cestu. Borić se motociklom zabio u automobil te se teško ozlijedio.

Piše: I. Herceg / dnevni-list.ba