Širokobriježanin napadnut u Mostaru prilikom povratka iz Vukovara

MUP HNŽ-a u ponedjeljak je zabilježeno tri incidenta u kojima su nepoznate osobe u naselju Vrapčići kamenovale više vozila. 

"U ponedjeljak 18.11.2019. godine u PU Mostar je prijavio M.K. iz Širokog Brijega da je, oko 21,30 sati, dok se s prijateljima vraćao iz Vukovara, u naselju Vrapčići od strane više nn mlađih osoba kamenovano kombi vozilo Renault Trafic, vlasništvo renta car-a iz Bijakovića. Upoznata krim. policija.

18.11.2019. godine u PU Mostar je prijavio I.B. iz Korčule da je, oko 22,00 sata, u naselju Vrapćići od strane više nn počinitelja kamenovano kombi vozilo Opel Vivaro, vlasništvo Zajednice športskih udruga općine Lumbarda. Upoznata krim. policija.

18.11.2019. godine u PS Mostar Sjever je prijavio S.Ć. iz Vrapčića da je grupa od desetak mlađih nn muških osoba s kapuljačama na glavama, na cesti M-17, u blizini stadiona, kamenjem napala i oštetila putničko vozilo sa hrvatskim registarskim oznakama, njemu nepoznate marke i boje, gdje je na cesti ostala manja količina razbijenog stakla i kamenja. Na lice mjesta upućena je patrola policije koja je utvrdila da su navedene osobe nakon napada na više vozila krenule cestom M 17, prema Mostaru. Poduzete potrebne mjere", stoji u priopćenju MUP-a HNŽ.