Sinj: Kombi pun košarkašica Omiša zabio se u betonski zid!

Kombi, u kojem su bile košarkašice KK Omiš, zabio se u nedjelju oko 4 sata u betonski zid u Hrvacama u zaleđu Sinja prilikom povratka s utakmice u Puli, prenosi Slobodna Dalmacija.

Svih 13 putnica, deset igračica i troje iz pratnje, završilo je na medicinskoj obradi u KBC Split. Predsjednica kluba Sandra Pešić zadržana je na liječenju, dok su ostale puštene kućama. Do nesreće je došlo prilikom vraćanja omiških košarkašica iz Pule, gdje su odigrale svoj ligaški susret.

"Vozač našeg kombi vozila vozio je autocestom dok su to vremenske neprilike dopuštale. Na putu iz Pule prema Omišu bilo je grozno nevrijeme, snijeg i vjetar su onemogućavali putovanje. Budući da smo bili prisiljeni sići s autoceste, vozač našega kombija odlučio je krenuti za Split i Omiš preko Hrvaca. Išli smo tom starom cestom i u jednom trenutku, u zavoju, kombi je proklizao te smo se zabili u obližnji betonski zid. Bilo je vrlo neugodno, u onom mraku i po snijegu i hladnoći", prepričala je Ivana Vrvilo, košarkašica KK Omiš. "Vrlo brzo je došla Hitna pomoć, a prvi su nam pomogli stanovnici obližnjih kuća. Ja sam dobila udarac u glavu, poteklo je malo krvi, ali ništa strašno. Svi smo, kako mi kažu, lakše ozlijeđeni", dodala je Vrvilo za Slobodnu.