Satarom pokušao ubiti svog 82-godišnjeg oca

satara , otac

Pedesetšestogodišnji K. S. iz Goražda uhićen je nakon što je u četvrtak rano ujutro u stanu u Ulici 43. Drinske brigade satarom po glavi izudarao svog oca K. Š. (82), kojem je nanio teške tjelesne ozljede.

Županijsko tužiteljstvo zatražilo je jednomjesečni za osumnjičenog, jer se tereti za pokušaj ubojstva.

Kako saznajemo K. S. je nakon kraće prepirke satarom udario oca u predjelu glave, nakon čega se sam prijavio u prostorije MUP-a.

– Osumnjičeni K. S. u obiteljskom stanu nakon kraće prepirke fizički je napao svog oca K. Š.. Tužiteljstvo je ovaj događaj okvalificiralo kao ubojstvo u pokušaju, a osumnjičeni se sam prijavio nakon počinjenog djela, izjavio je Predrag Golubović, županijski tužitelj u Goraždu.

Prema njegovim riječima očevid je obavljen i prikupljeni su određeni dokazi međutim potrebno je vršiti vještačenja.

– Oštećena osoba je zadržana u Županijskoj bolnici s obzirom da je riječ o starijoj osobi narušenog zdravlja. On je zadobio dvije posjekotine u predjelu glave, a riječ je o velikim posjekotinama prema preliminarnim rezultatima. Mi još uvijek nemamo nalaz vještačenja o karakteru i vrsti ozljeda, međutim ono što se vidi iz preliminarnog nalaza, što je dostavljeno od strane bolnice, je da je oštećeni trenutno stabilan. S obzirom na njegove godine i zdravstveno stanje koje je iz nekih drugih razloga narušeno, bilo kakve prognoze su neizvjesne, izjavio je Golubović.