Sarajevo: U pucnjavi ranjena ženska osoba

pištolj
Oko 17.15 sati ZHMP Sarajevske županije obavijestio je MUP Sarajevske županije, da je njihova ekipa intervenirala u ulici Trg Solidarnosti broj 33, općina Novi Grad Sarajevo pruživši liječničku pomoć ženskoj osobi povrijeđenoj iz vatrenog oružja, prenosi Radiosarajevo.ba.

Na mjesto događaja je upućena patrola policijskih službenika, gdje su zatekli povrijeđenu Č. I. i T. R. (23), oboje iz Sarajeva. U razgovoru s njima policijski službenici su došli do saznanja da je do povrede najvjerojatnije došlo tijekom nestručnog rukovanja vatrenim oružjem od T. R., koji je doveden u službene prostorije PS Novi Grad i nalazi se pod nadzorom policije.

U neposrednoj blizini pronađen je i pištolj iz kog je najvjerojatnije ispaljen hitac. O tome je obaviješten dežurni tužitelj Sarajevskog tužiteljstva u Sarajevu, a policijski službenici su obavili očevid na mjestu događaja.

Povrijeđenoj djevojci liječnička pomoć je ukazana u UKC Sarajevo, gdje joj je konstatirana povreda u predjelu lijeve noge. Policijski službenici poduzimaju potrebne mjere i radnje na potpunom dokumentiranja i rasvjetljavanju tog događaja, priopćeno je iz MUP Sarajevske županije.