Sarajevo: Pedofil masturbira na balkonu gledajući djecu koja idu u školu

pedofilija, kastracija, bludne radnje, pedofilija, bludničenje, seks sa maloljetnicom, zatvor, pornografija, pedofilija, pedofil, silovanje, pedofil, Livno, pritvor, kastracija, pedofil, Livno, pekar, pedofil, Livno, samozadovoljavanje, bijeg, pedofil, Sarajevo, skandal, Srbija, škola, bludničenje, Livno, zlostavljanje, policija, pedofil, Ljubuški, uhićenje, manijak, Mostar, sjeverni logor, seks, škola, pedofil, djevojčica, Dalmacija
Zabrinuti roditelji zvali su policiju u nekoliko navrata, ali, kako piše zabrnuta majka, on policiji ne otvara vrata i sve se završi na tome.

S ovim problemom upoznati su i direktor i osoblje škole kao i većina roditelja čija djeca pohađaju ovu osnovnu školu, ali još uvijek nitko ništa ne poduzima.

Sarajevska policija napustila je nešto iza 14:00 sati prostor ispred stana pedofila na Otoci, u ulici Žrtava fašizma, nakon što od Tužiteljsttva KS nisu dobili nalog da nasilno uđu u njegov stan.

Policajci su tu došli oko 12 sati po pozivu građanke, koja ih je obavijestila da već mjesecima pedofil svakodnevno masturbira na balkonu uz ulicu kojom djeca idu u obližnju osnovnu školu. Kao što se događalo već nekoliko puta dosad, policajci su kucali na vrata, ali se pedofil zaključao i primirio u stanu, te su bili primorani otići, jer nisu imali valjan nalog.

"U razgovoru sa susjedima i ostalim roditeljima danas sam saznala da ovo traje već godinama. Ja sam prvi put zvala policiju u studenom prošle godine i tada se dogodilo isto što i danas, on je ostao zaključan u stanu i policajci su morali otići. Od tog studenog pa do danas ja sam ga svaki dan viđala golog na balkonu, samo što je bio raspust i djeca zbog snijega nisu išla u školu, pa nisam zvala policiju. Učinila sam to opet prije dva dana, ali je i tad rezultat bio isti kao i danas. Ipak, ja vam moram reći da na ovome neće ostati. Učinit ću sve što je u mojoj moći da on bude maknut iz tog stana, jer mu tu nije mjesto. Podnijet ću i tužbu i krivičnu prijavu i iskoristiti sva legalna prava kako bi se riješio ovaj problem", kazala je za Sarajevo-x.com majka djevojčice koja tuda ide u školu.

Muškarac, čije je fotografije proslijedila zabrinuta građanka, koji je masturbirao na balkonu u blizini osnovne škole Mehmedalija Mak Dizdar u sarajevskom naselju Otoka uz pratnju doktora Hitne pomoći proveden na psihijatrijsko liječenje.