Sabrina se ludo zaljubila u očuha pa za njega 166 puta izbola maćehu

ubojstvo, ubojstva, očuh, maćeha
...rekao da to učini, osuđena je na doživotni zatvor, s mogućnošću izlaska tek za 30 godina.

Sabrina Zunich (19) proglašena je prošlog mjeseca krivom za teško ubojstvo 41-godišnje Lise Knoefel u njihovom domu u predgrađu Clevelanda.

Sabrina je na suđenju posvjedočila kako joj je Kevin Knoefel, otac skrbnik s kojim je bila u ljubavnoj vezi, prijetio da će počiniti samoubojstvo ukoliko ne ubije njegovu ženu.

Kevin Knoefel dobio je istu kaznu kao i fatalna Sabrina, nakon što ga je porota proglasila krivim zbog poticanja na teško ubojstvo kao i seksualno zlostavljanje.

Optužen je za seksualne odnose sa svojom posvojenom kćeri kojoj je pokazao kako da ubije njegovu ženu čiju je smrt silno želio kako bi od životnog osiguranja dobio 750.000 dolara.

- Sabrinu je izmanipulirao i iskoristio suoptuženi - kazao je sudac Richard Collins, pa dodao: - No teško ubojstvo je teško ubojstvo. Lisa Knoefel patila je prije nego je umrla. Vrištala je i molila okrivljenicu da prestane. Nije odmah umrla. Ne mogu ni zamisliti njezin strah tada.

Tužitelji su kazali kako se Kevin Knoefel želio rastati od žene, no bojao se da će izgubiti skrbništvo nad njihovom trogodišnjom kćeri.

Zaljubljena Sabrina je pak na suđenju kazala kako je s Kevinom planirala kako ubiti Lisu, a plan je bio izbosti je na način da sve izgleda kao provala. Kazala je kako je na lice stavila skijašku masku, a potom počela bosti pomajku koja je bila u krevetu. Ubola ju je oštricom čak 166 puta i nije posustajala ni dok ju je Lisa molila za pomoć.

Kazala je i kako joj je očuh rekao da više ne voli svoju ženu, i kako bi trogodišnju Hailey njih dvoje mogli odgajati zajedno.

15. studenog kazao joj je da se posvađao sa suprugom i kako će se ubiti ako ona ne umre. Uz njegovo ohrabrivanje, Sabrina je odlučila ubiti Lisu.

- Želim reći da mi je žao i zbog svega toga ja patim. Lisa nije zaslužila da joj se to dogodi. Kajem se, ne mogu objasniti s kolikom se tugom sada nosim - kazala je optužena 19-godišnjakinja.

jutarnji list