Roditelji joj otišli raditi u Mostar i Brčko pa ju prijateljica batinama natjerala da se bavi prostitucijom

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
Omahić je već osuđen na četiri godine, a sada je presuda potvrđena i Dijani Malić jer su njezine žalbe odbačene kao neosnovane. Već ranije se Aldijana novinarima požalila kako je Dijana, koju je poznavala još od srednje škole, dolazila je u njenu kuću svakog dana.

Tjeranje na prostituciju je počelo kada joj je je majka otišla u Brčko početkom prošle godine.

"Kod kuće smo ostali moj 11-godišnji brat i moja kćerka. Jednom su ih snimili mobitelom u kući i mene pretukli u hodniku. Ucijenili su me da se moram prostituirati ili će mi preko socijalnog radnika oteti djecu", ispričala je Aldijana, dodavši kako su je Dijana i Omahić punih 15 dana tjerali na prostituciju.

Svake večeri vozili bi je u okolicu Tešnja i čekali dok ne završi "posao" u automobilu s klijentima koje su joj pronalazili. Mučnim scenama odlaska i prisiljavanja na prostituciju nazočili su njen maloljetni brat i dvadesetjednomjesečna kćerkica.

"Bili su to stariji muškarci, koji se nisu predstavljali. Plaćali su 50 maraka za seks, a neki od njih su htjeli da idemo i na druga mjesta. Mehmedu i Dijani morala sam da javljam gdje odlazimo i da im predam svaku marku koju dobijem", objašnjavala je ona. Tvrdila je da je bila u paničnom strahu da će joj oteti dijete i da nije imala hrabrosti oduprijeti se nasilju.

Otac joj je, kao građevinski radnik, bio na terenu u Mostaru, a majka u Brčkom.

"Prijetili su mi da će me ubiti, donosili su žice koje su stavljali u utičnicu, ruku su mi pržili na kaminu i tukli me po cijelom tijelu. Bila sam u ranama i nisam smjela da se požalim. Slali su i prijeteće poruke, a sve to znaju u dobojskoj policiji", rekla je ona.

"Pomišljala sam na samoubojstvo i bila sam vrlo blizu toga. U Jevadžijama su me zatvorili u jedan kokošinjac i prijetili mi da će me ubiti. Donosili su kliješta i htjeli da mi odsjeku mali prst. Danima su me tukli, od čega sam sva bila modra. To je bio pakao, za koji sam mislila da neće prestati", požalila se ranije ona.

Ona je, inače, s Dianom ranije bila nerazdvojna prijateljica. Zajedno su čak bile u pritvoru jer su tukle jednu vršnjakinju, koju je Aldijana tjerala da u spolni organ stavi drveni predmet, dok je Malić sve to snimala. Protiv Malić je vođen kazneni postupak i zbog napada na suca Osnovnog suda u Tesliću.