Pronađeno mrtvo tijelo mladića i teško ozlijeđena djevojka

Ljubuški, policija, krađa, marihuana, Konzum, pljačka, pucnjava, samoubojstvo, vješanje, Vitez, Neum, samoubojstvo, obdukcija, zenica, pucnjava, pogibija, radišići, MUP ZHŽ, seks, smrt, leš u raspadajućem stanju, policija, identifikacija, obdukcija, dječak, mrtav, Vrbovac, policijska ophodnja, vojarna u Oštarijama, eksplozija, informacije policije, Optužen, optužnica, kamenom u glavu, ubojstvo, Incident, Četvero ozlijeđenih, Sarajevo, Širokača, eksplozija, samoubojstvo, kamatari, majka i sin, u Tuheljskim Toplicama, Albanka, ubojstvo, Lecco na jezeru Como, Zločin, Ljubuški, Vitina, kiosk, Mostar, prometna nesreća, tijela muškarca i žene, Utvrđuju se okolnosti, policija, kriminalistička istraga, Zvornik, ubojstvo, prometna nesreća, Međugorje, pogibija, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Jozo Kafadar, crna kronika, požar, crna kronika, Mostar, prometna nezgoda, motor, crna kronika, ubojstvo, Donji Miholjac, PU Osječko-baranjske županije, crna kroni
Pod pravom policijskom opsadom je crikvenička ulica Kralja Tomislava, osobice uže područje oko kućnog broja 118B, nakon što su u toj zgradi otkriveni mrtav mladić i ozlijeđena djevojka.

Okolonosti u kojima je došlo do smrti i ozlijeđivanja tek su se počele razjašnjavati a kako nam je priopćila zamjenica županijske državne odvjednicer Barbara Sandalj, koja rukovodi očevidom, mladić je u dobi od 22, a djevojka je 19-godišnjakinja.

Sandalj nam je također potvrdila da je mrtav mladić zadobio višestruke ozljede, a da je i preživjela djevojka također s višestrukim ozljedama prebačena u bolnicu.

Službeno nismo doznali čime su zadobili ozljede, a neslužbene i nepotvrđene informacije govore kako se radi o hladnom oružju.

Već su prva saznanja govorila o postojanju još jedne osobe kao sudioniku događaja. Na mjesto događaja su odmah stigli brojni djelatnici interventne policije i stali pročešljavati uže i šire područje, dok su se krim tehničari prvo fokusirali na vanjske tragove. Nešto iza 19 sati, osumnjičeni za ubojstvo je pronađen i priveden.

Kako se može vidjeti, vanjskih tragova je na mjestu događaja prilično a očito je da pripadaju odbjegloj osobi.

O ozbiljnosti kaznenog djela koje se odigralo u Crikvenica svjedoči i činjenica da su uz brojne pripadnike policije izašli i načelnik sektora krim policije Željko Kruneš te voditelj Službe općeg kriminaliteta Robert Tomac.

novilist.hr