Pronađena tijela dvojice mladića nestalih 11 studenog

otmica, obojstvo, narkomafija, utapanje, ubojstvo, prostitucija, banda, prometna nesreća, utapanje, Orašje, utapanje
Tijela mladića identificirale su obitelji, a u izvlačenju su zajedničkisudjelovali pripadnici sarajevskih policijskih uprava Ilidža i Trnovo, te Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo, saznaje Dnevni avaz.

Mizdrak je pronađen oko osam sati kod mosta u Ilovici, a tijelo Mešića izvučeno je oko 14 sati iz hladne i nabujale Željeznice. U dijelu korita gdje je nađeno tijelo Mešića, policija je pronašla ostatke slupanog "golfa 3" kojim su se vozili mladići. Pretpostavlja se da su prije 16 dana doživjeli prometnu nesreću, te da su sletjeli u rijeku u kojoj su se utopili.

Oba tijela prevezena su u prosekturu na Barama gdje će sutra, po nalogu tužitelja, biti obavljena obdukcija, potvrdila je sarajevskom listu Jasmina Omičević, glasnogovornica Kantonalnog tužiteljstva u Sarajevu.


Dvojica mladića su 11. studenog prvo sjedila u kafiću "Triša" gdje je Mizdrak popio kavu i coca-colu, a Mešić pivo. Kasnije su oko ponoći viđeni u restoranu "Hajo" u Hrasnici i od tada im se gubio svaki trag. Automobil u kojem su najvjerojatnije sletjeli na povratku kući vozio je Mizdrak.

Policija je nakon prijave o nestanku prije desetak dana pretraživala terene na Igmanu i Treskavici, ali bez uspjeha. Rodbina mladića tražila ih je oko rijeke Željeznice gdje su jučer i nađeni. Prema riječima Osmana Mizdraka, njegovom sinu niko nije upućivao prijetnje niti je nekome dugovao novac.

Na mjestu pronalaska tijela danas će biti nastavljena potraga za "golfom" za koji se pretpostavlja da je ostao na dnu rijeke Željeznice.

Dnevni avaz