Pronađen slupan automobil i tijelo, smrtno stradao pjevač

14.10.2017

Jedna muška osoba smrtno je stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila tijekom protekle noći...

...u blizini sela Čaplje, nekoliko kilometara od Sanskog Mosta, a kako Nezavisne doznaju, kako je riječ o pjevaču, Esadu Kaziću, inače iz spomenutog sanskog sela.

Prema riječima glasnogovornika MUP-a USŽ, Snježane Galić, policija je danas u ranim jutarnjim satima dobila dojavu da se na spomenutom lokalitetu nalazi slupan automobil, te beživotno tijelo.

"Ispituju se okolnosti pod kojima se dogodio ovaj događaj i to je li u pitanju prometna nesreća ili neko drugo kazneno djelo", istakla je Galićeva.

Prema izjavama očevidaca, Kazićev automobil je sletio s puta u duboku udolinu, a obzirom na stupanj oštećenja, pretpostavlja se kako se nekoliko puta prevrnuo. Ono što je u ovome trenutku nejasno jeste činjenica da je vozilo nekoliko stotina metara udaljeno od tijela, pa se pretpostavlja kako je vozač ispao iz automobila koji se nastavio kretati.

Također, neslužbeno se doznaje kako se Kazić sinoć nalazio na rođendanskom slavlju u jednom ugostiteljskom objektu, odakle se uputio kući.

Inače, on je dugo vremena živio i radio u Njemačkoj, a prije godinu dana okušao se u estradnim vodama te snimio nekoliko pjesama i video spotova. Više informacija o ovom događaju biće poznato nakon okončanja očevida.

loading...