Profesor Tomo šakom izudarao djevojku u kafiću

profesor, djevojka
... u Prijedoru izudarao je šakama u subotu navečer Jelenu Durković iz Prijedora, nanijevši joj pri tome ozbiljne ozljede u predjelu glave.

Naime, kako doznaje klix.ba, sve se dogodilo u prepunom ugostiteljskom objektu Molly, koji se nalazi u ulici Kralja Petra I Oslobodioca u Prijedoru. U subotu navečer u kafiću se profesor nalazio s djevojkom, a Jelena Durković je bila sa društvom.

Navodno, u jednom trenutku, po djevojci koja je bila u društvu Gašića proliveno je piće. On je odmah nasrnuo na muškarca u blizini. Tada se umiješala Jelena pokušavši objasniti profesoru da njen prijatelj nije prolio spomenuto piće.

No, Gašić je potom nasrnuo i na Jelenu zadavši joj nekoliko udaraca šakom u predjelu lica. Potekla joj je i krv.

Prema riječima svjedoka, profesor je, nakon što je izudarao djevojku, kazao kako joj je to bila odgojna mjera jer ga je vrijeđala te kako nam je država u ovako lošem stanju upravo zbog činjenice da djevojke ne dobivaju odgojne batine.

Pomoć je djevojci, kako je ustvrdila, ukazana i u Hitnoj pomoći, nakon čega je sve prijavila policiji u Prijedoru.

Gašić je nedugo potom priveden u policijske prostorije te je nad njim izvršena kriminalistička obrada.

"Osumnjičeni je saslušan zbog prijave koja je protiv njega podnesena, u kojoj je stajalo da je J. D. nanio ozljede zatvorenom šakom. Nakon saslušanja slučaj je dokumentiran, a protiv osumnjičenog će nadležnom tužiteljstvu biti podnesena prijava zbog počinjenja kaznenog djela nanošenja lake tjelesne ozljede", kazala je za Klix.ba Marija Matić, glasnogovornica CJB Prijedor.