Pretukli starca i ukrali mu Mercedes

pretukli starca

Ministarstvu unutarnjih poslova Unsko-sanske županije, Županijski sud u Bihaću dostavio je naredbu o povlačenju naredbe za raspisivanje međunarodne potjernice za Brankicom Liješnić (24) iz Kiseljaka, a za kojom se tragalo zbog razbojničke krađe, potvrđeno je iz MUP-a.

Ona je, naime, 13. studenog uhićena u Sloveniji i isti dan je izručena u BiH, nakon čega je prisustvovala ročištu u Županijskom sudu Bihać.

Ministarstvo unutarnjih poslova Unsko-sanske županije raspisalo je za njom međunarodnu potjernicu jer se tereti da je, zajedno s tadašnjim pet godina starijim momkom Tonijem Bošnjakom, početkom veljače prošle godine pretukla 68-godišnjeg muškarca u Bihaću, kojem su oteli mobitel i ključ od Mercedesa, koji su ukrali i njime bježali policiji.

Prilikom uhićenja policajci su tada kod njih dvoje pronašli pribor za konzumiranje narkotika, te dvije tablete. Policijska potjera uslijedila je nakon što su pripadnici Policijske uprave Ključ, oko jedan sat poslije ponoći obavijestili kolege iz Mrkonjić Grada da je na području Bosanskog Petrovca počinjeno razbojstvo, te da su se počinitelji Mercedesom udaljili magistralnim putem Bosanski Petrovac – Mrkonjić Grad. Brzom reakcijom pripadnika policije Mrkonjić Grada, dvojac je samo sat nakon dojave o razbojstvu pronađen na sporednom putu u Previlama.