Pregolema tuga: Samo tri mjeseca nakon smrti Emiliana Sale preminuo njegov otac!

 Pregolema tuga: Samo tri mjeseca nakon smrti Emiliana Sale preminuo njegov otac!
Samo tri mjeseca nakon što je poginuo Emiliano Sala, nova je tragedija pogodila tu argentinsku obitelj. Ode srčanog je udara umro Emilianov otac Horacio (58).

Najbolji ovosezonski strijelac Nantesa, Emiliano Sala pokopan je sredinom veljače u rodnom Progresu, u argentinskoj regiji - Santa Fe.

29-godišnjeg napadača ispratio je cijeli kvart u kojem je odrastao, a na ispraćaju su bili i predstavnici Nantesa, odnosno Cardiffa.

"Bio je moj igrač, potpisao je za mene. Očekivao sam da će imati važnu ulogu u onome što smo željeli postići. Osjećam da je ovo jedino što sam mogao učiniti", prokomentirao je na sporovodu Neil Warnock, trener Cardiff Cityja.

"Ako ste upoznali Emiliana, znate da je bio sjajna osoba, vrlo skroman i čvrsto na zemlji. Bio je spreman igrati u Premier ligi. Tužni smo, cijeli klub je jako tužan", dodao je Ken Choo, izvršni direktor Cardiff Cityja

Iako su prošla tri mjeseca od avionske nesreće u kojoj je život izgubio nogometaš Emiliano Sala, i dalje se vuku repovi tog tragičnog događaja.

Njegov novi klub za koji nikad nije zaigrao, Cardiff City, poslao je papire na kojima tvrdi kako nema zašto isplatiti dogovorenu odštetu Nantesu u iznosu od 17 milijuna eura.

Nesreća malog zrakoplova u kojem je letio argentinski nogometaš Emiliano Sala, a koja se dogodila početkom veljače ove godine, potresla je i šokirala nogometni svijet. Nakon što se oprostio od svojih suigrača u Nantesu sjeo je u avion s pilotom Davidom Ibbotsonom i poletio za Cardiff gdje je trebao ostvariti svoj san - igrati u Premier ligi.

vijesti.hr