Predao se Jozo Čabraja, majka Marina Matijaša potvrdila njegovu smrt

obitelj, nasilje, policija, smrt starice, Ljubuški, auto otpad, uhićenja, Posušje, krađe, policija, Ljubuški, promet, policija, Ljubuški, policija, marihuana, Livno, prometna nesreća, pogibija, Mostar, prometnica, blokada, policija, vatrogasci, Grabovica, provala, krađa, Mostar, pljačka, kladionica, dobrinja, eksplozija, Sarajevo, Ljubuški, napad, sjekira, prnjavor, samoubojstvo, Ljubuški, pljačka, crkva, Tomislavgrad, krađa, policija, Ljubuški, tučnjava, policija, HBŽ, mrtvac, požar, Tomislavgrad, smrt, Kupres, smrt, meso, studentski centar, stakla, razbijanje, prometna nesreća, Mostar, pogibija, policija, seksualni manijak, Rodoč, Posušje, krađa, Gabela, prometna nesreća, Ljubuški, pljačka, teška prometna nesreća, Metković, policajac, Brčko, samoubojstvo, eksplozija bombe, Grude, pucnjava, bingo, pljačka, banovići, prometna nesreća, nova bila, Hanka Paldum, prometna nesreća, ivan pinjušić, Rodoč, seksualni manijak, samoubojstvo, ranato mustedan, policajac, udes, Mostar, Mo
Čabraja je prije tri noći u Kaštelima iz automobila ispalio hitac iz pištolja. Metak je pogodio Matijaša u čelo i ostao u glavi. Pretpostavlja se da je riječ o osveti zbog premlaćivanja tako da nije isključeno da bi se u nastavku postupak mogao voditi za teško, odnosno, ubojstvo iz bezobzirne osvete, što nosi kaznu dugotrajnog zatvora do 40 godina.

Zasad se istraga još uvijek vodi za pokušaj ubojstva, jer policija i Državno odvjetništvo nisu primili službenu obavijest iz bolnice da je Matijaš mrtav. Njegova majka Anita, međutim, potvrdila je smrt na Facebooku te je navela kako je odlučila da će darovati organe.

"Marin Matijaš (25. 8. 1994. - 30. 6. 2014.) službeno je proglašen mrtvim jučer na Firulama na odjelu JIL u 9 sati 45 minuta, iako je u stvarnosti preminuo na rukama brata Vita prije tri noći kada mu je nemilosrdno oduzet život. Svi koji su Marina bolje poznavali, znaju da bi bez potrebe za drugog bez razmišljanja iščupao svoje srce i pružio ga na dlanu. Zato će svi njegovi organi biti donirani i time će dio Marina nastaviti život u nekim sretnijim ljudima. Počivaj u miru sine moj", napisala je Marinova majka.

index.hr