Potresno pismo:‘Ne možemo naći riječi utjehe, ali molimo vas da razumijete i nas…’

teška nesreća, stradale djevojčice, kći vozača
Sa svojim tegljačem, 59-godišnji vozač uletio je u odmorište. Prvo je udario u teretni auto, naletio na dvije djevojke koje je udarac odbacio na asfalt. Nastavio se kretatii pokosio dvije djevojčice koje su umrle na licu mjesta. Na kraju je udario u parkirani osobni automobil i sletio na travu gdje se tegljač konačno zaustavo. U razgovoru je policiji rekao da je skrenuo kako bi natočio gorivo.

Nakon šokantne nesreće, kolege vozača nisu mogli vjerovati te su isticali kako je riječ o iskusnom vozaču. I brat vozača kaže kako vozi već 40 godina.

Dirljivim pismom obiteljima stradalih djevojčica, obratila se i kćer vozača

Ne možemo naći riječi utjehe
"Poštovani, moje ime je Ivana Filipović i kći sam vozača koji je skrivio prometnu nesreću kod Novske. Na ovaj način želim izraziti sućut obiteljima nastradale djece u ime mog oca, majke, sestre i cijele naše obitelji", stoji u pismu.

"Neizmjerno nam je žao što se desila ovakva tragedija i ne možemo pronaći prave riječi utjehe kojima se može opisati ta bol. Molim medije da imaju razumijevanja i za nas jer nije lako biti kući i čitati riječi osude i prezira", piše u pismu kći vozača kamiona i nastavlja:

‘Prelazio milijune da bi prehranio našu obitelj'

"Moram dodati i to da je moj tata jedan uzoran otac koji je s kamionom godinama prelazio milijune kilometara da bi prehranio našu obitelj, školovao mene i sestru, bez ijedne nezgode. Ne znam što mu je bilo, ali sigurno znam da tako nešto ne bi učinio namjerno. Još jednom, najiskrenija sućut obiteljima djevojčica i molimo za ozdravljenje još dvije mlade djevojke..." U potpisu, Ivana Filipović, prenosi 24sata.