Policija u Srbiji istražuje misterioznu smrt: Zvjerski mučen, ubijen, pa bačen u kanalizacioni odvod

...nedaleko od kavane "Tako je suđeno", koja je u vlasništvu bivšeg vaterpolo reprezentativca Srbije Danila Ikodinovića. Tijekom obdukcije je utvrđeno da je žrtva najvjerojatnije ubijena oštrim predmetom, a nije isključeno ni da je prije toga zvjerski mučena.

Obdukcija na Institutu za sudsku medicinu završena je danas. Prema rezultatima, žrtva je usmrćena najvjerovatnije oštrim predmetom, nakon čega je bačena u kanalizacijski odvod koji spaja naselje Ribnjak i Kamenički park.

Nakon što su novosadskoj policiji stigli prvi rezultati sudsko-medicinskog vještačenja, inspektori kriminalističke policije odmah su se uputili u naselje Ribnjak, gdje su nastavili s detaljnim očevidom. Kako piše Telegraf.rs, žrtva je najvjerojatnije ubijena s više uboda u predjelu stomaka i vrata. Ne isključuje se mogućnost ni da je nesretni muškarac predhodno zvjerski mučen, jer je oko vrata u trenutku pronalaska imao lanac, a na sebi nije imao ništa od garderobe.

Policija je tijekom dana privela na informativni razgovor u novosadsku policiju nekoliko lica, za koja se pretpostavlja da bi mogli imati informacije koje bi pomogle u rasvjetljavanju ovog događaja.