Policija kod Šestanovca pronašla odbačeni motor za kojega se pretpostavlja da je vozio ubojica

09.11.2019

FOTO: dalmatinskiportal.hr

Nedugo nakon današnjeg ubojstva na Jadranskoj magistrali, kod skretanja za Brzet, kod Šestanovca je, kako javljaju 24 sata, pronađen motor za kojeg se pretpostavlja da ga je vozio ubojica te je odmah na obavijesni razgovor priveden vlasnik motocikla N. P..

Prema pisanju 24sata, ubijeni Karmelino F. (38) je gotovo dva sata prije likvidacije proveo u središtu Omiša, u poznatom kafiću, a veći dio vremena je proveo razgovarajući mobitelom.

Prema izjavama očevidaca, izašao je iz kafića oko 13.30 sati te je još neko vrijeme proveo u Volkswagen Polu, da bi potom došla djevojka noseći hranu iz obližnjeg fast fooda. Potom su krenuli prema Brzetu, gdje se dogodio zločin.

Policijska ekipa za očevide je na terenu, a istražitelji su, kako pišu 24 sata, posjetili i spomenuti kafić u Omišu te bi uskoro trebali doći u posjed snimki nadzornih kamera.

Također će tražiti ispis poziva mobitela. Pokušavaju utvrditi je li ubijeni muškarac možda dogovorio sastanak s poznanikom kraj skretanja za Brzet, ne znajući da je zapravo u pitanju klopka.

Također istražuju varijantu po kojoj je muškarca - ili njegovu djevojku, s kojom je bio odnedavno, nakon dugogodišnje veze - ubojica pratio, pišu 24 sata.

Podsjetimo, nepoznati ubojica u subotu je oko 14 sati na Jadranskoj magistrali u Omišu, kod skretanja za Brzet, hicima iz vatrenog oružja usmrtio 38-godišnjeg Karmelina F. iz Piska.

https://www.hercegovina.info/vijesti/vijesti/crna-kronika/ubojstvo-u-omisu-ubijen-muskarac-ubojica-na-motoru-mu-dosao-do-auta-i-ubio-ga-175313#news_view

Prema prvim informacijama, Karmelino je sa svojom djevojkom sjedio u parkiranom Volkswagenu Polo te su mirno jeli hranu kupljenu u obližnjem fast foodu kada je u jednom trenutku do vozila na motociklu došao nepoznat muškarac odjeven u crno i s motociklističkom kacigom na glavi, te je bez upozorenja iz pištolja ispalio dva hica prema 38-godišnjaku. Pogodio ga je direktno u glavu.


loading...